Portocalele se spala,2 bucati se rad fin de coaja,se extrage sucul de la toate.Se pune apa la fiert,se pune coaja rasa,se ia vasul de pe foc,se acopera,se lasa 15 minute,apoi se strecoara.Se pune iar la fiert impreuna cu zaharul,sucul de portocale si vanilia cca.30 minute.Cand se leaga se pune sucul de lamaie si se ia de pe foc.Se lasa sa se raceasca putin,se strecoara prin tifon dublu,umezit si se toarna in sticle inchise ermetic.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii