Se pun toate ingredientele intr-un borcan mai mare, se amesteca bine si se lasa undeva la racoare dar nu la frigider. Se amesteca de doua-trei ori pe zi timp de trei patru zile pana cand s-a dizolvat complet tot zaharul, iar florile si-au lasat aroma. Se strecoara prin tifon pus in doua sau prin ciorap de dama (neintrebuintat). Dupa preferinta se mai poate adauga zeama de lamaie, rom sau esenta de rom sau cateva picaturi de esenta de migdale. Dupa ce s-a potrivit de arome se toarna in sticle si se pastreaza la rece. E foarte racoros si sanatos. Sa il beti cu placere!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii