autor:

brianna_gospodina

» » Dulciuri diverse

Sirop de trampat cu rom

Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
Zahar, Rom superior, Razatura de lamaie, Vanilina pura, Apa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Zaharul se pune la fiert cu apa,lasandu-se sa fiarba cca 10 minute,dupa care se trage de pe foc.Se adauga razatura de lamaie si se lasa sa se raceasca.
Dupa racire se adauga romul si vanilina pura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de trampat cu rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Turte dulci cu stafide si aroma de lamaie

Turte dulci cu stafide si aroma de lamaie

Am facut anume aceasta reteta, intrucat imi aminteste mult de copilarie. Nu am mai mancat astfel

5 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu pere

Prajitura cu pere

Se bat bine albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga

15 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Zahar
  • Rom superior
  • Razatura de lamaie
  • Vanilina pura
  • Apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Cozonac din...bile