Se curata visinele de samburi, se spala si se pun intr-un borcan mai mare. Peste ele se toarna apa si sarea de lamaie. Astupi bine borcanul si le lasi 3 zile la rece.
Dupa 3 zile, se strecoara zeama si se paseaza visinele foarte bine intr-un tifon. La fiecare litru de zeama obtinuta, pui 1 si 1/2 kg zahar. Se pune siropul sa fiarba 30 de minute, la foc mic, apoi se pune fierbinte in sticle. Poti pastra sticlele capsate la loc racoros.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii