1. Se taie lamaia in felii, se fierbe impreuna cu florile de papadie timp de 20 de minute, la foc mic, apoi se strecoara si se storc atat florile, cat si lamaia. Se adauga zaharul la zeama fierbinte si se lasa sa fiarba la foc mic 15 minute.
2. Se toarna in borcane de marmelada si se inchide cu capac. Pastrat intr-un loc racoros, \"siropul\" tine pana la un an. Din acest sirop, care are consistenta mierii, se pot prepara bauturi delicioase si deserturi excelente.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii