Speli mugurii de brad, lasi sa se zvante pe un prosop. Asezi in borcan, alternativ, in straturi de 1 cm zahar si muguri de brad. Acoperi cu un tifon, adaugi zahar de cate ori este nevoe, pana se umple borcanul cu sirop. Strecori, pastrezi in sicle capsate,la intuneric. Flosesti ca tratament la raceala, ma ales in caz de tuse, dar si ca sirop cu apa minerala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii