autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

SIZZLING DIN CAREN DE VITEL CU SOS SOTAY

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
1kg pulpa de vitel, 50 ml ulei negru de soia, 100 g unt de arahide, 3 legaturi ceapa vred, 2 cepe uscate mari, 10 catei de usturoi, 3 ardei grasi verzi, sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete si se rumeneste in uleiul de soia.
Intr-o alta tigaie caliti la foc iute untul de arahide,ceapa taiata rondele,usturoilul tocat marunt si ardeii taiati cubulete.Cand sunt gata amestecati continutul ambelor tigai.Serviti cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "SIZZLING DIN CAREN DE VITEL CU SOS SOTAY" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii si marar

Pulpe de pui cu rosii si marar

Luam pulpitele de pui si le parlim putin pe flacara aragazului de puf. Le spalam cu apa calda si

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg pulpa de vitel
  • 50 ml ulei negru de soia
  • 100 g unt de arahide
  • 3 legaturi ceapa vred
  • 2 cepe uscate mari
  • 10 catei de usturoi
  • 3 ardei grasi verzi
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Budinca de cartofi cu piept de pui