Frunzulitele de spanac se mixeaza cu ajutorul blenderului. Se adauga bananele si se mixeaza din nou. Se transfera intr-un castron inalt, se adauga pe rand iaurtul, sucul de rodie, afinele, ghimbirul iar cu ajutorul blenderului vertical se mixeaza dupa adaugarea fiecarui ingredient.
La final se adauga ceaiul verde iar amestecul se omogenizeaza. Se da la rece pentru 30 - 45 de minute. Se serveste cu fulgi de gheata, ornat cu afine/ coacaze si frunzulite proaspete de menta.
Daca doriti ca smoothie-ul sa fie mai fluid, puteti adauga o cantitate mai mare de ceai verde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii