Pentru ca este vremea capsunilor, asa ca nu am mai stat pe ganduri si mi-am facut o portie sanatoasa de vitamine dupa masa de pranz. Intr-un blender adaugati dupa ochi in jur de 100 grame de capsuni taiate in jumatate, cu o lingura de miere de albine de flori de salcam si 120 gr de apa. Le-am mixat bine si am adaugat intr-un pahar de 300 ml, atata cantitate mi-a iesit.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii