Pentru ca este vremea capsunilor, asa ca nu am mai stat pe ganduri si mi-am facut o portie sanatoasa de vitamine dupa masa de pranz. Intr-un blender adaugati dupa ochi in jur de 100 grame de capsuni taiate in jumatate, cu o lingura de miere de albine de flori de salcam si 120 gr de apa. Le-am mixat bine si am adaugat intr-un pahar de 300 ml, atata cantitate mi-a iesit.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii