Smoothie delicios cu banane, pere, migdale si nuci

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Smoothie delicios cu banane, pere, migdale si nuci

Ingrediente

  • 2 banane
  • 2 pere
  • 1 mar verde
  • 1 lingura nuci
  • 1 lingura migdale
  • 200 ml apa plata

Mod de preparare

O bautura sanatoasa, un smoothie delicios, perfecta si pentru cei mici, combinatia dintre para, banane, nuci si migdale este una de senzatie si vestea buna e ca nu trebuie sa adaugati nimic ca sa il indulciti deoarece fructele sunt suficient de dulci. Doar 5 minute a durat sa il prepar cu ajutorul blenderului Breville Blend Active Pro, in plus datorita recipientului detasabil il putem lua cu noi oriunde atunci cand suntem pe fuga.

Punem nucile si migdalele in recipientul mic, special pentru macinat nuci si seminte si infiletam capacul cu lame.

Rasnim panale transformam in pudra si dam dam deoparte recipientul.

Punem in recipientul detasabil banana curatatasi taiata felii, perele si marul curatate de coaja si de samburi si taiate cuburi. Adaugam nuca si migdalele.

Punem apa, infiletam capacul cu lame si cuplam la unitatea principala a blenderului si rasucim ca sa se blocheze.

In momentul in care recipientul este blocat vom observa ca se aprinde ledul de pe unitatea principala. Daca acesta nu se aprinde inseamna ca nu a fost bine infiletat. Apasam butonul start si mixam.

Scoatem capacul cu lame si il inlocuim cu cel sport.

Astfel ne putem bucura de un smoothie delicios nu doar acasa ci si la sala, la birou sau in calatorie. Daca doriti sa il pastrati rece recipientul are o husa din neopren care il protejeaza si impotriva socurilor.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura