Daca vreti sa incercati o alternativa la crantanelele din comert va recomand aceasta reteta super gustoasa si cu putine calorii.
Ce imi place la reteta asta este maleabilitatea: ai oreteta de baza si o poti adapta si schimba cum vrei.
Se amesteca toate ingredientele si se lasa aluatul sa se odihneasca 20 min.
Se taie aluatul in 6-8 bucati.
Fiecare bucata se intinde subtire si se taie in forma dorita.
Se lasa la cuptor 10-15 minute pana se rumenesc.
Pentru snacksurile de care va vorbeam la inceput puteti folosi amestec de branzeturi de pus deasupra sau cascaval ras.
Pentru a nu fi nevoie sa ungeti cu ou, dupa ce presarati branza pe bucatile de aluat presati putin cu sucitorul si astfel nu o sa cada cand vreti sa puneti in tava.
Aveti optiunea de a le lasa intr.o singura bucata (asa cum ne plac si noua, sunt mai crocante) sau sa le faceti buzunar (caz in care trebuie sa le lasati ceva mai mult la cuptor).
Crantanelele care ies din reteta de baza au 60 de kalorii deci le puteti manca fara probleme si daca sunteti la dieta sau aveti regim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii