autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel ca la Santana

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
8 snitele subtiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspat macinat, 50 ml vin rosu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lamai., pentru 4 portii),

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se bat inainte snitelele usor cu ciocanul de lemn, apoi se prajesc in ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 minute. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga vinul si caperele, lamaia taiata felii subtiri, si se lasa sa dea un clocot. Se serveste cu salata de cartofi sau mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel ca la Santana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf de pui

Pilaf de pui

Intr-o cratita cu apa rece puneti puiul taiat bucati dati la fiert. Cand incepe sa dea in clocote

7 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Orezul se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat cca. 20 min sau pana cand infloreste putin.Ceapa

48 voturi    9 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 8 snitele subtiri de porc
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 50 ml vin rosu sec
  • 1-2 linguri de capere (facultativ)
  • 1-2 lamai.
  • pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciorba din oase de porc si smantana