autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

SNITEL CAZINO

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
(1 portie):, 150g.muschiulet de porc,, 20g.faina,, 20ml.ulei,, 30g.unt,, 50ml.vin alb sec,, 150g.ficatei,, 100g.sunca presata,, 1 lingura Delikat,, 3g.piper,, 3 g.sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se taie carnea in 2 transe ,se bate bine ,se condimenteaza cu sare si piper,Delikat,se da prin faina .
Transele se prajesc pe ambele parti in ulei incins, apoi se adauga vinul si untul.
2.Intr-o tigaie , se pune sunca taiata jullien si se caleste in putin ulei.Apoi se adauga ficateiitocati marunt.Se condimenteaza si se tin pe foc 10 minute.
3.Transele se monteaza pe farfurie cu tot cu sos ,apoi pe fiecare transa se pune cate un buchet din cealalta compozitie , de sunca, se fac trandafiri de masline si se orneaza cu verdeata.
4.Se servesc cu garnitura de cartofi si un vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL CAZINO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de ficatei cu cartofi natur

Mancarica de ficatei cu cartofi natur

Ceapa se curata,se spala si se taie solzisori. Se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,se presara

4 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Chiftele si piure de cartofi cu andiva verde

Chiftele si piure de cartofi cu andiva verde

Chiftele:se amesteca carnea tocata cu usturoiul tocat marunt(sau pisat)se adauga ardeiul iute, sare,boia

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (1 portie):
  • 150g.muschiulet de porc,
  • 20g.faina,
  • 20ml.ulei,
  • 30g.unt,
  • 50ml.vin alb sec,
  • 150g.ficatei,
  • 100g.sunca presata,
  • 1 lingura Delikat,
  • 3g.piper,
  • 3 g.sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mancare mexicana