autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

SNITEL CAZINO

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
(1 portie):, 150g.muschiulet de porc,, 20g.faina,, 20ml.ulei,, 30g.unt,, 50ml.vin alb sec,, 150g.ficatei,, 100g.sunca presata,, 1 lingura Delikat,, 3g.piper,, 3 g.sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se taie carnea in 2 transe ,se bate bine ,se condimenteaza cu sare si piper,Delikat,se da prin faina .
Transele se prajesc pe ambele parti in ulei incins, apoi se adauga vinul si untul.
2.Intr-o tigaie , se pune sunca taiata jullien si se caleste in putin ulei.Apoi se adauga ficateiitocati marunt.Se condimenteaza si se tin pe foc 10 minute.
3.Transele se monteaza pe farfurie cu tot cu sos ,apoi pe fiecare transa se pune cate un buchet din cealalta compozitie , de sunca, se fac trandafiri de masline si se orneaza cu verdeata.
4.Se servesc cu garnitura de cartofi si un vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL CAZINO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Un altfel de musaca

Un altfel de musaca

Cantitatile sunt in functie de marimea tavii pentru chec. Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (1 portie):
  • 150g.muschiulet de porc,
  • 20g.faina,
  • 20ml.ulei,
  • 30g.unt,
  • 50ml.vin alb sec,
  • 150g.ficatei,
  • 100g.sunca presata,
  • 1 lingura Delikat,
  • 3g.piper,
  • 3 g.sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Gulyas la ceaun