1.Se taie carnea in 2 transe ,se bate bine ,se condimenteaza cu sare si piper,Delikat,se da prin faina .
Transele se prajesc pe ambele parti in ulei incins, apoi se adauga vinul si untul.
2.Intr-o tigaie , se pune sunca taiata jullien si se caleste in putin ulei.Apoi se adauga ficateiitocati marunt.Se condimenteaza si se tin pe foc 10 minute.
3.Transele se monteaza pe farfurie cu tot cu sos ,apoi pe fiecare transa se pune cate un buchet din cealalta compozitie , de sunca, se fac trandafiri de masline si se orneaza cu verdeata.
4.Se servesc cu garnitura de cartofi si un vin rosu.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii