Ingrediente
500 g carne de porc(eu cumpar de obicei muschiulet ca e mai moale carnea), sare, piper, 2-3 linguri de faina, 1 legatura de ceapa verde, 400 g ciuperci, ulei pentru prajit, 200 ml zeama de zarzavat, 100 g smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Ceapa verde se spala si se curata. Partea alba se toaca fin, iar partea verde se taie inele. Ciupercile se spala si se taie, in jumatati sau in 4.
Se mai adauga ulei in tigaie si se baga ceapa la inabusit, pana devine sticloasa. Se adauga ciupercile si se prajesc 3 minute la foc puternic, amestecand continuu. Se condimenteza cu sare si piper, se toarna zeama si se lasa la fiert 5 minute.
Se adauga smantana, potrivim sosul cu sare si piper. Snitelul se pune la incins in sos si se serveste cu ceapa verde deasupra.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010
Imi place cum suna reteta.