- Pieptul de pui dezosat se feliaza si se bate pentru snitel
Fiecare felie de carne se trece prin faina si ou (oul batut cu sare, piper, 2 catei de usturoi pisati si o lingura de ulei)Snitelele se prajesc in ulei incins.
- Calesti o ceapa, adaugi ciupercile, dafin, sare piper si 2 catei de usturoi, la urma adaugi smantana batuta cu o lingurita de faina.
Asezi felia de snitel pe farfurie, peste care asterni 1-2 linguri de ciuperci. Servesti cu mamaliguta sau cartof natur.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii