- Pieptul de pui dezosat se feliaza si se bate pentru snitel
Fiecare felie de carne se trece prin faina si ou (oul batut cu sare, piper, 2 catei de usturoi pisati si o lingura de ulei)Snitelele se prajesc in ulei incins.
- Calesti o ceapa, adaugi ciupercile, dafin, sare piper si 2 catei de usturoi, la urma adaugi smantana batuta cu o lingurita de faina.
Asezi felia de snitel pe farfurie, peste care asterni 1-2 linguri de ciuperci. Servesti cu mamaliguta sau cartof natur.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii