autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel cu crusta de parmezan

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua, 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g), piper, 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline, usturoi si frunze de busuioc), sare, 20 g unt topit, 2-3 linguri faina, 1 cutie rosii decojite (370 g)., (pentru 4 portii),

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea circa 15 minute.

Se spala feliile de carne, se zvanta si se bat bine, apoi se presara cu piper.

Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se indoaie in doua si se fixeaza cu scobitori.

Se incinge grasimea, iar bucatile de carne se dau prin faina si apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte. Se incalzesc rosiile, se sareaza, se adauga putin busuioc tocat si se servesc - eventual si cu taietei - alaturi de snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne tocata din piept de pui.

Lasagna cu carne tocata din piept de pui.

Carnea tocata din piept de pui se caleste impreuna cu doua cepsoare rosii in 3 linguri de ulei extravirgin

19 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mititei gustosi

Mititei gustosi

Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa

23 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingura ulei fin
  • 2 oua
  • 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g)
  • piper
  • 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline
  • usturoi si frunze de busuioc)
  • sare
  • 20 g unt topit
  • 2-3 linguri faina
  • 1 cutie rosii decojite (370 g).
  • (pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de muschi de porc cu jambon