autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel cu crusta de parmezan

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua, 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g), piper, 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline, usturoi si frunze de busuioc), sare, 20 g unt topit, 2-3 linguri faina, 1 cutie rosii decojite (370 g)., (pentru 4 portii),

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea circa 15 minute.

Se spala feliile de carne, se zvanta si se bat bine, apoi se presara cu piper.

Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se indoaie in doua si se fixeaza cu scobitori.

Se incinge grasimea, iar bucatile de carne se dau prin faina si apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte. Se incalzesc rosiile, se sareaza, se adauga putin busuioc tocat si se servesc - eventual si cu taietei - alaturi de snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui pe pat de rosii cu ciuperci champignion.

Piept de pui pe pat de rosii cu ciuperci champignion.

Pieptul de pui dezosat,il taiem in jumatati si il vom pune intr-o tava de yenna,peste care adaugam

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei - nuferi - cu curcan

Dovlecei - nuferi - cu curcan

Tocati marunt ceapa, ardeiul gras (ciupercile) si radeti morcovii (pastrati 1/2 morcov pentru decor).

22 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingura ulei fin
  • 2 oua
  • 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g)
  • piper
  • 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline
  • usturoi si frunze de busuioc)
  • sare
  • 20 g unt topit
  • 2-3 linguri faina
  • 1 cutie rosii decojite (370 g).
  • (pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne in rola