autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel cu crusta de parmezan

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua, 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g), piper, 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline, usturoi si frunze de busuioc), sare, 20 g unt topit, 2-3 linguri faina, 1 cutie rosii decojite (370 g)., (pentru 4 portii),

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea circa 15 minute.

Se spala feliile de carne, se zvanta si se bat bine, apoi se presara cu piper.

Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se indoaie in doua si se fixeaza cu scobitori.

Se incinge grasimea, iar bucatile de carne se dau prin faina si apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte. Se incalzesc rosiile, se sareaza, se adauga putin busuioc tocat si se servesc - eventual si cu taietei - alaturi de snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu smantana

Ciulama de pui cu smantana

Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov,

31 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingura ulei fin
  • 2 oua
  • 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g)
  • piper
  • 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline
  • usturoi si frunze de busuioc)
  • sare
  • 20 g unt topit
  • 2-3 linguri faina
  • 1 cutie rosii decojite (370 g).
  • (pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala