autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel cu crusta de parmezan

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua, 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g), piper, 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline, usturoi si frunze de busuioc), sare, 20 g unt topit, 2-3 linguri faina, 1 cutie rosii decojite (370 g)., (pentru 4 portii),

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea circa 15 minute.

Se spala feliile de carne, se zvanta si se bat bine, apoi se presara cu piper.

Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se indoaie in doua si se fixeaza cu scobitori.

Se incinge grasimea, iar bucatile de carne se dau prin faina si apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte. Se incalzesc rosiile, se sareaza, se adauga putin busuioc tocat si se servesc - eventual si cu taietei - alaturi de snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri. Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Aceasta placinta, poate fi servita, fie ca un aperitiv delicios, fie ca o cina usoara, fiind satioasa.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingura ulei fin
  • 2 oua
  • 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g)
  • piper
  • 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline
  • usturoi si frunze de busuioc)
  • sare
  • 20 g unt topit
  • 2-3 linguri faina
  • 1 cutie rosii decojite (370 g).
  • (pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Spezzatino (Tocanita) siciliana pe pat de orez.