autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel cu crusta de parmezan

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua, 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g), piper, 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline, usturoi si frunze de busuioc), sare, 20 g unt topit, 2-3 linguri faina, 1 cutie rosii decojite (370 g)., (pentru 4 portii),

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea circa 15 minute.

Se spala feliile de carne, se zvanta si se bat bine, apoi se presara cu piper.

Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se indoaie in doua si se fixeaza cu scobitori.

Se incinge grasimea, iar bucatile de carne se dau prin faina si apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte. Se incalzesc rosiile, se sareaza, se adauga putin busuioc tocat si se servesc - eventual si cu taietei - alaturi de snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de varza (la cuptor)

Sarmalute in foi de varza (la cuptor)

Incepem cu ceapa si prazul taiate fin si puse la calit dar acoperite,asa cei cu probleme de ficat

11 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI

PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI

Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc . Cartofii noi se curata,se spala

8 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingura ulei fin
  • 2 oua
  • 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g)
  • piper
  • 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline
  • usturoi si frunze de busuioc)
  • sare
  • 20 g unt topit
  • 2-3 linguri faina
  • 1 cutie rosii decojite (370 g).
  • (pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura de neuitat