autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Snitel cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2010

Ingrediente
300 g muschi de vitel, 5 catei de usturoi, 50 m ulei, faina de grau, 5-6 linguri suc de rosii sau 2 linguri pasta de tomate, sare, de dafin,patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Feliez carnea ,o bat si o trec prin faina,apoi o prajesc foarte putin cat sa se prinda faina de carne,pe ambele parti. Separat, calesc 1 minut usturoiul zdrobit,adaug carnea, le calesc un minut impreuna,condimentez,adaug o ceasca de apa,las sa fiarba. Cand carnea este patrunsa, adaugam sucul de rosii,mai lasam 3 minute pe flacara.Servim cu piure de cartofi sau cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui in sos de rosii

Ciocanele de pui in sos de rosii

Intr-o oala cu apa fierbinte, punem carnea cu putin sare la fiert (un sfert de ora ), dupa ce s-a

17 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de pui in glazura alba

Rulada de pui in glazura alba

Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bustean Simona , 12 februarie 2014

    o sa incerc

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2012

    Am facut din piept de pui,este foarte bun si se face mai repede !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      Daca nu avem carne de vitel, merge si cu manzat, dar trebuie fiert mai mult. E preferabil in oala sub presiune.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte bun!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Interesanta reteta!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Ce fain arata mancarica ta Cely ! De obicei eu fac snitelele astea cu ciuperci....iese o minunatie !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Una din mancarurile mele favorite!Delicioase. Doar ca eu pun si ceapa si usturoi si le fac in cratita de fiert subpresiune.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Interesant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Arata tare bine,iar la gust trebuie sa fie o bunatate...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Imi place ideea,Cely ! Trebuie sa incerc.Eu,de obicei,cu sosuri,folosesc ciuperci.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Imi place ideea ta cu sos.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Numai bunatati ne pregatesti, draga Cely!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • 300 g muschi de vitel
  • 5 catei de usturoi
  • 50 m ulei
  • faina de grau
  • 5-6 linguri suc de rosii sau 2 linguri pasta de tomate
  • sare, de dafin,patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facut din piept de pui,este foarte bun si se face mai repede !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque