Reteta postata pe: 10 mai 2010
Ingrediente
300 g muschi de vitel, 5 catei de usturoi, 50 m ulei, faina de grau, 5-6 linguri suc de rosii sau 2 linguri pasta de tomate, sare,piper,cimbru,coreandru,foaie de dafin,patrunjel proaspat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Feliez carnea ,o bat si o trec prin faina,apoi o prajesc foarte putin cat sa se prinda faina de carne,pe ambele parti. Separat, calesc 1 minut usturoiul zdrobit,adaug carnea, le calesc un minut impreuna,condimentez,adaug o ceasca de apa,las sa fiarba. Cand carnea este patrunsa, adaugam sucul de rosii,mai lasam 3 minute pe flacara.Servim cu piure de cartofi sau cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu sos" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mira (Chef de cuisine) , 30 mai 2010
Daca nu avem carne de vitel, merge si cu manzat, dar trebuie fiert mai mult. E preferabil in oala sub presiune.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Foarte bun!
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Interesanta reteta!
Sidy (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Ce fain arata mancarica ta Cely ! De obicei eu fac snitelele astea cu ciuperci....iese o minunatie !
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Una din mancarurile mele favorite!Delicioase. Doar ca eu pun si ceapa si usturoi si le fac in cratita de fiert subpresiune.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Interesant!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Arata tare bine,iar la gust trebuie sa fie o bunatate...
husni (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Imi place ideea,Cely ! Trebuie sa incerc.Eu,de obicei,cu sosuri,folosesc ciuperci.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Imi place ideea ta cu sos.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Numai bunatati ne pregatesti, draga Cely!