autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Snitel cu varza calita

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 august 2009

Ingrediente
4 bucati de piept de pui potriviti., 300 gr pesmet pentru prajit., 300 gr faina., 300 gr ulei de palmier nehidrogenat(pentru prajit)., 4 sau 5 oua,depinde cat de mari sunt snitelele., 50 gr unt., 1 cutie rosii tocate in suc de rosii(Pomodorre)., sare si piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon,un praf de cimbru,sau punem cimbru verde daca avem., 1 bucata varza potrivita.

Dificultate: Medie Timp: 2h 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Curatam varza si o tocam, o calim in unt, cateva minute pe flacara de la aragaz punem si 1 cutie de rosii tocate in suc de rosii,asezonam cu ce condimente ne plac mai mult si apoi bagam varza la cuptor la 180 de grade,pentru cel putin 90 de minute,pana ce scade.Pregatim carnea pentru snitele, o dam prin faina,ou si la urma prin pesmet.Punem uleiul de palmier nehidrogenat la incins si prajim pe ambele parti snitelele,intorcandu-le mereu ca sa nu se prinda sau sa se arda.Cand toate sunt gata vom pune pe o farfurie sau un platou varza calita cu snitelul de pui.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu varza calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute cu cartofi la cuptor

Chiftelute cu cartofi la cuptor

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat, ceapa taiata foarte marunt, oul si painea, condimentam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi la cuptor

Piept de pui cu cartofi la cuptor

Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa

24 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

    bun de tot!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Cred ca e gustoasa reteta.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Bune tare snitelele de pui.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 10 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati de piept de pui potriviti.
  • 300 gr pesmet pentru prajit.
  • 300 gr faina.
  • 300 gr ulei de palmier nehidrogenat(pentru prajit).
  • 4 sau 5 oua,depinde cat de mari sunt snitelele.
  • 50 gr unt.
  • 1 cutie rosii tocate in suc de rosii(Pomodorre).
  • sare si piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon,un praf de cimbru,sau punem cimbru verde daca avem.
  • 1 bucata varza potrivita.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

bun de tot!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline