autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Snitel de pasare cu ciuperci

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
500 gr de piept de pasare taiat in felii, 1 lingura de amidon, 1 ceapa taiata rondele, 250 gr de ciuperci prospete sau din conserve., 1 ardei rosu taiat in felioare subtiri, 1pahar de mazare proaspata sau congelata, 2 cabanusuri taiati in felioare, 5 catei de usturoi, putin piper negru, ulei ptr prajit, 1lingura praf de supa cu gust de ciuperci, sos de soia

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca feliile de piept taiate in fisii cu amidon si se dau la prajit intr-o tigaie cu putin ulei pina se rumenesc putin,si se scot pe-o farfurie.
In aceiasi tigaie se mai adauga putin ulei si se adauga ceapa,ciupercile si restul legumelor si lasam sa se prajeasca putin se adauga praful de supa diluat intr-un pahar cu apa si se lasa sa fiarba putin se adauga sosul de soia si piperul si se adauga fisiile de pasare ca se cuprinda in sos. Se mai amesteca putin si se serveste cu orez alb.Este bine de folosit o tigaie de gen voc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pasare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PULPE CU CARTOFI LA CUPTOR

PULPE CU CARTOFI LA CUPTOR

1.Se curata pulpele, se asaza in tava presarate cu delicat in putina apa cu ulei si se tin timp de

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Budinca de cartofi cu piept de pui

Budinca de cartofi cu piept de pui

Un preparat foarte gustos atunci cand nu stii ce sa faci cu pieptul de pui ramas de la un pui facut

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    Aceasta reteta iese minunat in zile cind n-avem chef de gatit si totusi trebuie de facut ceva.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500 gr de piept de pasare taiat in felii
  • 1 lingura de amidon
  • 1 ceapa taiata rondele
  • 250 gr de ciuperci prospete sau din conserve.
  • 1 ardei rosu taiat in felioare subtiri
  • 1pahar de mazare proaspata sau congelata
  • 2 cabanusuri taiati in felioare
  • 5 catei de usturoi
  • putin piper negru
  • ulei ptr prajit
  • 1lingura praf de supa cu gust de ciuperci
  • sos de soia

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Aceasta reteta iese minunat in zile cind n-avem chef de gatit si totusi trebuie de facut ceva.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Aripi de pui Buffalo cu sos de smantana si ceapa verde