autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Snitel de pasare cu ciuperci

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
500 gr de piept de pasare taiat in felii, 1 lingura de amidon, 1 ceapa taiata rondele, 250 gr de ciuperci prospete sau din conserve., 1 ardei rosu taiat in felioare subtiri, 1pahar de mazare proaspata sau congelata, 2 cabanusuri taiati in felioare, 5 catei de usturoi, putin piper negru, ulei ptr prajit, 1lingura praf de supa cu gust de ciuperci, sos de soia

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca feliile de piept taiate in fisii cu amidon si se dau la prajit intr-o tigaie cu putin ulei pina se rumenesc putin,si se scot pe-o farfurie.
In aceiasi tigaie se mai adauga putin ulei si se adauga ceapa,ciupercile si restul legumelor si lasam sa se prajeasca putin se adauga praful de supa diluat intr-un pahar cu apa si se lasa sa fiarba putin se adauga sosul de soia si piperul si se adauga fisiile de pasare ca se cuprinda in sos. Se mai amesteca putin si se serveste cu orez alb.Este bine de folosit o tigaie de gen voc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pasare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    Aceasta reteta iese minunat in zile cind n-avem chef de gatit si totusi trebuie de facut ceva.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500 gr de piept de pasare taiat in felii
  • 1 lingura de amidon
  • 1 ceapa taiata rondele
  • 250 gr de ciuperci prospete sau din conserve.
  • 1 ardei rosu taiat in felioare subtiri
  • 1pahar de mazare proaspata sau congelata
  • 2 cabanusuri taiati in felioare
  • 5 catei de usturoi
  • putin piper negru
  • ulei ptr prajit
  • 1lingura praf de supa cu gust de ciuperci
  • sos de soia

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Aceasta reteta iese minunat in zile cind n-avem chef de gatit si totusi trebuie de facut ceva.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne