Se amesteca feliile de piept taiate in fisii cu amidon si se dau la prajit intr-o tigaie cu putin ulei pina se rumenesc putin,si se scot pe-o farfurie.
In aceiasi tigaie se mai adauga putin ulei si se adauga ceapa,ciupercile si restul legumelor si lasam sa se prajeasca putin se adauga praful de supa diluat intr-un pahar cu apa si se lasa sa fiarba putin se adauga sosul de soia si piperul si se adauga fisiile de pasare ca se cuprinda in sos. Se mai amesteca putin si se serveste cu orez alb.Este bine de folosit o tigaie de gen voc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii