autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DE PORC CU SMANTANA

Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
pulpa de porc 800g, ceapa 100g, ulei 100ml, faina de grau 100g, pasta de bulion 200g, smantana 200g, piper si sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza carnea, se bate, se da prin faina si se prajeste in ulei. Ceapa se taie marunt, se asaza peste carne si se rumeneste, adaugandu-se putina apa. Apoi se pune pasta de bulion si se fierbe pana este carnea moale. Se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic 5-10 minute. Se serveste cu piure de cartofi si smantana pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DE PORC CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu alune si garnitura de orez

Pui cu alune si garnitura de orez

Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute

5 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel cu morcov

Tocanita de vitel cu morcov

O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa. Spalam carnea, o tamponam cu servetele

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpa de porc 800g
  • ceapa 100g
  • ulei 100ml
  • faina de grau 100g
  • pasta de bulion 200g
  • smantana 200g
  • piper si sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos marinat