autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DE PORC CU SMANTANA

Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
pulpa de porc 800g, ceapa 100g, ulei 100ml, faina de grau 100g, pasta de bulion 200g, smantana 200g, piper si sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza carnea, se bate, se da prin faina si se prajeste in ulei. Ceapa se taie marunt, se asaza peste carne si se rumeneste, adaugandu-se putina apa. Apoi se pune pasta de bulion si se fierbe pana este carnea moale. Se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic 5-10 minute. Se serveste cu piure de cartofi si smantana pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DE PORC CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu carne de porc

Mazare cu carne de porc

Se pune in tigaie uleiul la incins,apoi se ia carnea de porc si se aseaza in tigaie la prajit,dupa

6 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Racituri de pui

Racituri de pui

Carnea se spala, se pune intr-o oala impreuna cu zarzavatul, peste care punem apa rece , atat cat

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpa de porc 800g
  • ceapa 100g
  • ulei 100ml
  • faina de grau 100g
  • pasta de bulion 200g
  • smantana 200g
  • piper si sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la grill cu branzeturi