autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DE PORC CU SMANTANA

Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
pulpa de porc 800g, ceapa 100g, ulei 100ml, faina de grau 100g, pasta de bulion 200g, smantana 200g, piper si sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza carnea, se bate, se da prin faina si se prajeste in ulei. Ceapa se taie marunt, se asaza peste carne si se rumeneste, adaugandu-se putina apa. Apoi se pune pasta de bulion si se fierbe pana este carnea moale. Se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic 5-10 minute. Se serveste cu piure de cartofi si smantana pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DE PORC CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpa de porc 800g
  • ceapa 100g
  • ulei 100ml
  • faina de grau 100g
  • pasta de bulion 200g
  • smantana 200g
  • piper si sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cous cous cu pui si legume