autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DE PORC CU SMANTANA

Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
pulpa de porc 800g, ceapa 100g, ulei 100ml, faina de grau 100g, pasta de bulion 200g, smantana 200g, piper si sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza carnea, se bate, se da prin faina si se prajeste in ulei. Ceapa se taie marunt, se asaza peste carne si se rumeneste, adaugandu-se putina apa. Apoi se pune pasta de bulion si se fierbe pana este carnea moale. Se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic 5-10 minute. Se serveste cu piure de cartofi si smantana pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DE PORC CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in sos de smantana cu cartofi condimentati

Pui in sos de smantana cu cartofi condimentati

Pieptul de pui l-am spălat bine, l-am porţionat si l-am pus să se scurgă pe şervete de hârtie.

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Pilaful cu carne de gaina si ardei copti este o mincare deosebit de satioasa si gustoasa. Am taiat

8 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpa de porc 800g
  • ceapa 100g
  • ulei 100ml
  • faina de grau 100g
  • pasta de bulion 200g
  • smantana 200g
  • piper si sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu lamaie la tigaie