SNITEL DE PORC CU SOS DE VISINE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 snitele de porc,
  • 2 oua,
  • 50g. fulgi de migdale,
  • 1 lingurita amidon,
  • faina,
  • 1 lingurita zahar,
  • 1 borcan compot de visine (sau proaspete),
  • 20ml. coniac,
  • sare, piper,
  • 3 linguri pesmet,
  • patrunjel verde tocat,
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

1.Carnea de porc se spala , se zvanta cu un prosop de bucatarie si se portioneaza in 4.Bucatile de carne se bat cu batatorul de carne ,se sareaza si pipereaza.Se trec bucatile de carne prin faina, ou, pesmet si fulgi de migdale.Se prajesc in ulei incinscate 5 minute pe fiecare parte.Se scot din tigaie si se pastreaza la cald.

2.Se amesteca amidonul cu 2 linguri zeama din compotul de visine si se toarna peste uleiul ramas in tigaie.se adaugarestul de zeama din compot,visinele, zaharul si coniacul.Se fierb impreuna pana capata consistenta unui sos.Se incorporeaza patrunjelul tocat fin,se lasa sa mai dea un clocot si se serveste pe langa snitele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise