1.Carnea de porc se spala , se zvanta cu un prosop de bucatarie si se portioneaza in 4.Bucatile de carne se bat cu batatorul de carne ,se sareaza si pipereaza.Se trec bucatile de carne prin faina, ou, pesmet si fulgi de migdale.Se prajesc in ulei incinscate 5 minute pe fiecare parte.Se scot din tigaie si se pastreaza la cald.
2.Se amesteca amidonul cu 2 linguri zeama din compotul de visine si se toarna peste uleiul ramas in tigaie.se adaugarestul de zeama din compot,visinele, zaharul si coniacul.Se fierb impreuna pana capata consistenta unui sos.Se incorporeaza patrunjelul tocat fin,se lasa sa mai dea un clocot si se serveste pe langa snitele.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii