1.Carnea de porc se spala , se zvanta cu un prosop de bucatarie si se portioneaza in 4.Bucatile de carne se bat cu batatorul de carne ,se sareaza si pipereaza.Se trec bucatile de carne prin faina, ou, pesmet si fulgi de migdale.Se prajesc in ulei incinscate 5 minute pe fiecare parte.Se scot din tigaie si se pastreaza la cald.
2.Se amesteca amidonul cu 2 linguri zeama din compotul de visine si se toarna peste uleiul ramas in tigaie.se adaugarestul de zeama din compot,visinele, zaharul si coniacul.Se fierb impreuna pana capata consistenta unui sos.Se incorporeaza patrunjelul tocat fin,se lasa sa mai dea un clocot si se serveste pe langa snitele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii