autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DE PORC UMPLUT CU CREIER

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
450g.carne de porc(pulpa si spata),, 200g.creier,, 50g.untura sau ulei,, 750g.cartofi,, 50g.orez,, 25g.faina,, 75g.smantana,, 20ml.lapte,, 4 oua,, piper,, 1 lagatura patrunjel verde,, 2 foi dafin,, 350ml.supa de oase,, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.carnea se spala , se proportioneaza in 5 bucati, se bate si se sareaza.
2.Creierul se spala si se tine 20minute in apa rece.Se fierbe apoi in apa clocotita cu sare, foi de dafin;se scurge de apa,se raceste si se taie bucati.
3.Orezul se inabusa in 25g. untura sau ulei cu 50ml.supa de oase, de preferat os cu maduva.se mai adauga 50ml.supa si se lasa sa se inmoie.Se amesteca apoi cu creierul si se lasa sa se raceasca.Se adauga oua, piper,sare, patrunjel verde tocat.
4.Cu aceasta compozitie se umplu snitelele , se ruleaza si se prind la capete cu scobitori.Se aseaza intr-o tava cu 25g. untura si se frig la cuptor .
5.In 25g.unt incins se adauga faina dizolvata in 50ml. apa rece , se adauga smantana , 250ml. supa de oase,sare si se fierbe sosul 20 minute , amestecand mereu,pentru a nu se forma cocoloase.Sosul format se toarna peste snitele si se mai lasa la cuptor 15 minute.
6.Din cartofi, lapte si unt se prepara un pireu ,care se serveste cu snitelele.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DE PORC UMPLUT CU CREIER" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iepure intreg la cuptor

Iepure intreg la cuptor

Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina.

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu crusta si cartofi la cuptor

Pui cu crusta si cartofi la cuptor

Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet. Cartofii

3 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 450g.carne de porc(pulpa si spata),
  • 200g.creier,
  • 50g.untura sau ulei,
  • 750g.cartofi,
  • 50g.orez,
  • 25g.faina,
  • 75g.smantana,
  • 20ml.lapte,
  • 4 oua,
  • piper,
  • 1 lagatura patrunjel verde,
  • 2 foi dafin,
  • 350ml.supa de oase,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu pui si legume