autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DE PORC UMPLUT CU CREIER

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
450g.carne de porc(pulpa si spata),, 200g.creier,, 50g.untura sau ulei,, 750g.cartofi,, 50g.orez,, 25g.faina,, 75g.smantana,, 20ml.lapte,, 4 oua,, piper,, 1 lagatura patrunjel verde,, 2 foi dafin,, 350ml.supa de oase,, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.carnea se spala , se proportioneaza in 5 bucati, se bate si se sareaza.
2.Creierul se spala si se tine 20minute in apa rece.Se fierbe apoi in apa clocotita cu sare, foi de dafin;se scurge de apa,se raceste si se taie bucati.
3.Orezul se inabusa in 25g. untura sau ulei cu 50ml.supa de oase, de preferat os cu maduva.se mai adauga 50ml.supa si se lasa sa se inmoie.Se amesteca apoi cu creierul si se lasa sa se raceasca.Se adauga oua, piper,sare, patrunjel verde tocat.
4.Cu aceasta compozitie se umplu snitelele , se ruleaza si se prind la capete cu scobitori.Se aseaza intr-o tava cu 25g. untura si se frig la cuptor .
5.In 25g.unt incins se adauga faina dizolvata in 50ml. apa rece , se adauga smantana , 250ml. supa de oase,sare si se fierbe sosul 20 minute , amestecand mereu,pentru a nu se forma cocoloase.Sosul format se toarna peste snitele si se mai lasa la cuptor 15 minute.
6.Din cartofi, lapte si unt se prepara un pireu ,care se serveste cu snitelele.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DE PORC UMPLUT CU CREIER" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftea in stil arab

Chiftea in stil arab

Carnea,cu ceapa si patrunjelul, se dau prin masina de tocat; apoi se mesteca;se pune pesmetul;de

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta. Ceapa se taie solzisori.Rosiile se

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 450g.carne de porc(pulpa si spata),
  • 200g.creier,
  • 50g.untura sau ulei,
  • 750g.cartofi,
  • 50g.orez,
  • 25g.faina,
  • 75g.smantana,
  • 20ml.lapte,
  • 4 oua,
  • piper,
  • 1 lagatura patrunjel verde,
  • 2 foi dafin,
  • 350ml.supa de oase,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate