autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DE PORC UMPLUT CU CREIER

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
450g.carne de porc(pulpa si spata),, 200g.creier,, 50g.untura sau ulei,, 750g.cartofi,, 50g.orez,, 25g.faina,, 75g.smantana,, 20ml.lapte,, 4 oua,, piper,, 1 lagatura patrunjel verde,, 2 foi dafin,, 350ml.supa de oase,, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.carnea se spala , se proportioneaza in 5 bucati, se bate si se sareaza.
2.Creierul se spala si se tine 20minute in apa rece.Se fierbe apoi in apa clocotita cu sare, foi de dafin;se scurge de apa,se raceste si se taie bucati.
3.Orezul se inabusa in 25g. untura sau ulei cu 50ml.supa de oase, de preferat os cu maduva.se mai adauga 50ml.supa si se lasa sa se inmoie.Se amesteca apoi cu creierul si se lasa sa se raceasca.Se adauga oua, piper,sare, patrunjel verde tocat.
4.Cu aceasta compozitie se umplu snitelele , se ruleaza si se prind la capete cu scobitori.Se aseaza intr-o tava cu 25g. untura si se frig la cuptor .
5.In 25g.unt incins se adauga faina dizolvata in 50ml. apa rece , se adauga smantana , 250ml. supa de oase,sare si se fierbe sosul 20 minute , amestecand mereu,pentru a nu se forma cocoloase.Sosul format se toarna peste snitele si se mai lasa la cuptor 15 minute.
6.Din cartofi, lapte si unt se prepara un pireu ,care se serveste cu snitelele.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DE PORC UMPLUT CU CREIER" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu pipote si inimi

Pilaf cu pipote si inimi

n primul rand am fiert pentru 1 ora pipotele si inimile in apa cu sare. Am luat spuma rezultata

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Într-o tavă se pune un strat de rondele de morcov, după care se aranjează pulpele de pui, apoi

11 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 450g.carne de porc(pulpa si spata),
  • 200g.creier,
  • 50g.untura sau ulei,
  • 750g.cartofi,
  • 50g.orez,
  • 25g.faina,
  • 75g.smantana,
  • 20ml.lapte,
  • 4 oua,
  • piper,
  • 1 lagatura patrunjel verde,
  • 2 foi dafin,
  • 350ml.supa de oase,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de porc elvetiana