Pieptul de pui se spala si se taie fasii (vezi poza), se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se da prin pesment si apoi prin oul batut si se pune la prajit in tigaia incinsa la foc potrivit. Dupa ce se prajeste pe o parte se intoarce si pe cealalta. Este mult mai sanatos sa fie dat prin pesmet decat prin faina, asa si chiftelele, eu tot prin pesmet le dau.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii