autor:

ROXANA S

» » Mancaruri cu carne

Snitel de pui

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
1 piept pui dezosat si fara piele, 2 oua, pesmet, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie fasii (vezi poza), se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se da prin pesment si apoi prin oul batut si se pune la prajit in tigaia incinsa la foc potrivit. Dupa ce se prajeste pe o parte se intoarce si pe cealalta. Este mult mai sanatos sa fie dat prin pesmet decat prin faina, asa si chiftelele, eu tot prin pesmet le dau.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pieptul de pui se spala, si se feliaza. Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare. Feliile

14 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitel din piept de pui

Snitel din piept de pui

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie feliute subtiri, se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza

3 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Madalina Romulescu , 06 iunie 2013

    plec la bucatarie:)

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Bune si sanatoase,eu le dau prin ou si dupa aceea prin pesmet asa le presez mai bine!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

    Snitelul de pui este un deliciu

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      reteta clasica,dar nu stiu ce cauta la capitolul acesta:mancaruri cu peste,puiul o fi peste?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ROXANA S
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta

26 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tiramisu Exquisa

Tiramisu Exquisa

Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se

7 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri

vera (Chef de cuisine)

Bune si sanatoase,eu le dau prin ou si dupa aceea prin pesmet asa le presez mai bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Mancare de praz cu limba si masline