autor:

maria simion

» » Mancaruri cu carne

Snitel de vitel

Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
150 gr muschi vitel,50 gr cascaval,2 oua,pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 15h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie muschiu felii subtiri {pe fibra} si se bate bine cu ciocanul.se bat 2 oua si 50 gr cascaval ras pe razatoarea mica, se da muchiul prin pesmet, apoi prin ou si cascaval, se prajeste la foc tare. Sunt ffff. Bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in aspic

Pui in aspic

Se spala puiul si se elimina pielea.Se taie inbucati mari si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piftie de pasare

Piftie de pasare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15h

2 voturi

Ingrediente

  • 150 gr muschi vitel,50 gr cascaval,2 oua,pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Confit de Canard aux Pommes Sarladaises