autor:

maria simion

» » Mancaruri cu carne

Snitel de vitel

Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
150 gr muschi vitel,50 gr cascaval,2 oua,pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 15h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie muschiu felii subtiri {pe fibra} si se bate bine cu ciocanul.se bat 2 oua si 50 gr cascaval ras pe razatoarea mica, se da muchiul prin pesmet, apoi prin ou si cascaval, se prajeste la foc tare. Sunt ffff. Bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca cu carne si paste fainoase

Musaca cu carne si paste fainoase

Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sote de ficatei

Sote de ficatei

Ceapa se taie julien si se inabusa in ulei, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita,

13 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15h

2 voturi

Ingrediente

  • 150 gr muschi vitel,50 gr cascaval,2 oua,pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Anghemaht de pui cu cartofi natur