autor:

maria simion

» » Mancaruri cu carne

Snitel de vitel

Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria simion (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
150 gr muschi vitel,50 gr cascaval,2 oua,pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 15h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie muschiu felii subtiri {pe fibra} si se bate bine cu ciocanul.se bat 2 oua si 50 gr cascaval ras pe razatoarea mica, se da muchiul prin pesmet, apoi prin ou si cascaval, se prajeste la foc tare. Sunt ffff. Bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii

14 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu broccoli si sos bechamel

Pui cu broccoli si sos bechamel

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15h

2 voturi

Ingrediente

  • 150 gr muschi vitel,50 gr cascaval,2 oua,pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Carne de porc sau de vită cu morcovi şi bere