autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Snitel de vitel, in sos de vin cu unt

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Ingrediente
2 snitele de vitel din pulpa., sare, piper proaspat macinat., 1 lingura faina alba (amidon alimentar)., 2 oua., 20 g pesmet., 3 linguri unt topit., 8 linguri vin alb sec., 2 linguri smantana acrisoara.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se sareaza putin si se da prin faina, ou si, in final, pesmet si se prajeste in unt topit nu prea incins, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie si se pastreaza la cald. Grasimea in care s-a prajit carnea se amesteca cu 8 linguri de vin, 4 linguri de apa si se incorporeaza piperul si sarea si 2 linguri de smantana acrisoara. Se lasa putin sa fiarba, apoi se strecoara. Snitelele se asaza pe farfurie si se servesc cu sos si cu piureu de cartofi cu unt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel, in sos de vin cu unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi si dovlecei

Musaca de cartofi si dovlecei

Cartofii se spala si se fierb in coaja, iar dupa ce s-au fiert se taie in felii subtiri. Dovlecelul

32 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Cred ca este tare bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    TREBUIE SA FIE O BUNATATE...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 snitele de vitel din pulpa.
  • sare
  • piper proaspat macinat.
  • 1 lingura faina alba (amidon alimentar).
  • 2 oua.
  • 20 g pesmet.
  • 3 linguri unt topit.
  • 8 linguri vin alb sec.
  • 2 linguri smantana acrisoara.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Cred ca este tare bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Clatite americane cu sirop de artar si bacon crocant