autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Snitel de vitel, in sos de vin cu unt

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Ingrediente
2 snitele de vitel din pulpa., sare, piper proaspat macinat., 1 lingura faina alba (amidon alimentar)., 2 oua., 20 g pesmet., 3 linguri unt topit., 8 linguri vin alb sec., 2 linguri smantana acrisoara.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se sareaza putin si se da prin faina, ou si, in final, pesmet si se prajeste in unt topit nu prea incins, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie si se pastreaza la cald. Grasimea in care s-a prajit carnea se amesteca cu 8 linguri de vin, 4 linguri de apa si se incorporeaza piperul si sarea si 2 linguri de smantana acrisoara. Se lasa putin sa fiarba, apoi se strecoara. Snitelele se asaza pe farfurie si se servesc cu sos si cu piureu de cartofi cu unt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel, in sos de vin cu unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute banatene in foi de vita

Sarmalute banatene in foi de vita

Tocati ceapa marunt, radeti morcovul pe razatoarea mica si caliti-le in ulei la foc mic, adaugati

49 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de vita

Chiftele de vita

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa. Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica. Frunzele

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Cred ca este tare bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    TREBUIE SA FIE O BUNATATE...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 snitele de vitel din pulpa.
  • sare
  • piper proaspat macinat.
  • 1 lingura faina alba (amidon alimentar).
  • 2 oua.
  • 20 g pesmet.
  • 3 linguri unt topit.
  • 8 linguri vin alb sec.
  • 2 linguri smantana acrisoara.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Cred ca este tare bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline