Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009
Ingrediente
700g carne tocată, 2 linguri de unt, 1/2 pahar pesmet, piper, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Carnea tocată se pune într-un castron şi se amestecă bine cu sare şi piper după gust.
Din această compoziţie se fac şase turtiţe de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet şi se prăjesc în untul bine încins.
Se servesc cu cartofi prăjiţi, piure de cartofi sau cu legume fierte şi opărite cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din carne tocata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009
Sunt înteradevăr bune!