autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu carne

Snitel din carne tocata

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
700g carne tocată, 2 linguri de unt, 1/2 pahar pesmet, piper, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea tocată se pune într-un castron şi se amestecă bine cu sare şi piper după gust.

Din această compoziţie se fac şase turtiţe de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet şi se prăjesc în untul bine încins.

Se servesc cu cartofi prăjiţi, piure de cartofi sau cu legume fierte şi opărite cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Sunt înteradevăr bune!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie un deliciu...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    O idee interesanta!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • 700g carne tocată
  • 2 linguri de unt
  • 1/2 pahar pesmet
  • piper
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

10 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

2 voturi    5 comentarii
45 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Sunt înteradevăr bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Musaca combinata !!!