Se bate bucata de carne cu ciocanul de snitel, se sareaza(eu nu am piperat), se trece prin faina pe ambele parti, se bate bucata de snitel intre palme sa se lipeasca faina de carne, se da prin ou si se pune la prajit in ulei incins. Prajim pe ambele parti, scoatem pe un servetel absorbant de hartie.
Intre timp, punem cartofii curatati, spalati, taiati cubulete la fiert in apa cu sare. Fierbem la foc potrivit, cand sunt fierti cartofeii se scurg de apa, se paseaza sau se mixeaza cu mixerul, se adauga unt si se subtiaza cu putin lapte. Se aseaza pireul pe farfurie, se face o adancitura in mijlocul lui unde punem cu lingura danone, apoi decoram cu patrunjel verde, iar langa insulite asezam snitelul taiat bucatele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii