autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
Am incercat sa-mi atrag nepotica sa manance, fiind mofturoasa, am incercat acest fel de mancare., 1 felie carne din piept de pui(rezulta cam 5 snitele dintrun piept), sare, piper optional, ulei, faina pt prajit, 1 ou., Pt garnitura de pireu: 2 cartofi potriviti, sare, o bucatica de unt cat o nuca, putin lapte pt subtiat pireul, 1 cutie danone natur, cateva fire de patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se bate bucata de carne cu ciocanul de snitel, se sareaza(eu nu am piperat), se trece prin faina pe ambele parti, se bate bucata de snitel intre palme sa se lipeasca faina de carne, se da prin ou si se pune la prajit in ulei incins. Prajim pe ambele parti, scoatem pe un servetel absorbant de hartie.
Intre timp, punem cartofii curatati, spalati, taiati cubulete la fiert in apa cu sare. Fierbem la foc potrivit, cand sunt fierti cartofeii se scurg de apa, se paseaza sau se mixeaza cu mixerul, se adauga unt si se subtiaza cu putin lapte. Se aseaza pireul pe farfurie, se face o adancitura in mijlocul lui unde punem cu lingura danone, apoi decoram cu patrunjel verde, iar langa insulite asezam snitelul taiat bucatele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Ma bucur ca va palce.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Arata super !

  • burdulea maria elena , 28 aprilie 2010

    Multumesc, a mancat nepotica, dar la una din insulite s-a impregnat gust de patrunjel din codita si gata, n-a mai vrut.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Foarte bun si frumos decorat!insulitele de pireu sunt f. dragalase!

    • burdulea maria elena , 27 aprilie 2010

      E simplu, a fost f. gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      O bunatate ...si piureul arata grozav...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Am incercat sa-mi atrag nepotica sa manance
  • fiind mofturoasa
  • am incercat acest fel de mancare.
  • 1 felie carne din piept de pui(rezulta cam 5 snitele dintrun piept)
  • sare
  • piper optional
  • ulei
  • faina pt prajit
  • 1 ou.
  • Pt garnitura de pireu: 2 cartofi potriviti
  • sare
  • o bucatica de unt cat o nuca
  • putin lapte pt subtiat pireul
  • 1 cutie danone natur
  • cateva fire de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ma bucur ca va palce.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Muschi de porc cu ciuperci