Se bate bucata de carne cu ciocanul de snitel, se sareaza(eu nu am piperat), se trece prin faina pe ambele parti, se bate bucata de snitel intre palme sa se lipeasca faina de carne, se da prin ou si se pune la prajit in ulei incins. Prajim pe ambele parti, scoatem pe un servetel absorbant de hartie.
Intre timp, punem cartofii curatati, spalati, taiati cubulete la fiert in apa cu sare. Fierbem la foc potrivit, cand sunt fierti cartofeii se scurg de apa, se paseaza sau se mixeaza cu mixerul, se adauga unt si se subtiaza cu putin lapte. Se aseaza pireul pe farfurie, se face o adancitura in mijlocul lui unde punem cu lingura danone, apoi decoram cu patrunjel verde, iar langa insulite asezam snitelul taiat bucatele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii