autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU MURATURI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 2 oua, ulei pentru prajit, faina, sare, piper, castraveti murati

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Feliezi pieptul de pui, bati felile,le treci prin faina, ou batu cu putin ulei, sare,piper.Prajesti feliile de carne in ulei incins, le scoti pe prosop de hartie.Servesti calde, cu muraturi. (castraveti, gogonele, rosii sau gogosari)
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU MURATURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie. Se fierb 3 oua

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    O bunatate,frumoasa prezentarea draga Cely.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Foarte bune! În afară de sare şi piper eu le pun şi boia de ardei dulce sau iute şi le las un pic la macerat, abia apoi le trec prin făină şi ou şi le prăjesc.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Cele mai bune snitele ! Minunate...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Foerte bune snitelele!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Foarte bun....................

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Imi plac f. tare.

    • Fara foto

      Cely , 31 august 2009

      Multumesc pentru aprecieri.valentina, mi s-a fcut o pofta nebuna de snitelele prezentate de tine.Voi face si eu dupa reteta ta.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 august 2009

      Eu adaug putina smantana in oul pt snitele, ies asa pufoase si bune :)

    • Fara foto

      dicarmencitta1957 , 30 august 2009

      Tare bine arata,sunt sigura ca sunt si gustoase,felicitari.

    • LASZLO

      LASZLO (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Bunute... Recomand sa incerci un pane cu fulgi de cartofi. Super tare e. Reteta ta este preferata sotioarei mele. Este un meniu saptamanal.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Arata foarte bine snitelele pregatite de tine si deja mi s-a facut pofta...O sa-ti scriu cum le pregatesc eu indiferent ce fel de carne folosesc... Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza bucata de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne. Separat se bat ouale cu condimentele.Fiecare bucata de carne se trece bine prin pesmet - pe ambele parti,apoi prin oul batut din nou prin pesmet si se lasa cca 20-25 de minute la rece,dupa care se prajesc in ulei incins pe ambele parti sau se coc in cuptor pentru cei care au restrictie la prajeli... Pupici...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • sare
  • piper
  • castraveti murati

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,frumoasa prezentarea draga Cely.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piccata à la Catalina