autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU MURATURI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 2 oua, ulei pentru prajit, faina, sare, piper, castraveti murati

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Feliezi pieptul de pui, bati felile,le treci prin faina, ou batu cu putin ulei, sare,piper.Prajesti feliile de carne in ulei incins, le scoti pe prosop de hartie.Servesti calde, cu muraturi. (castraveti, gogonele, rosii sau gogosari)
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU MURATURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan cu ciuperci si smantana

Piept de curcan cu ciuperci si smantana

Pieptul de curcan se taie feliute care se prajesc bine pe ambele parti intr-o tigaie in putin ulei.Dupa

10 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Aripi de curcan cu sos de citrice

Aripi de curcan cu sos de citrice

1. Se spala aripile si se curata bine. Se taie pe din doua. 2. Intr-un castron adaugam aripile,

7 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    O bunatate,frumoasa prezentarea draga Cely.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Foarte bune! În afară de sare şi piper eu le pun şi boia de ardei dulce sau iute şi le las un pic la macerat, abia apoi le trec prin făină şi ou şi le prăjesc.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Cele mai bune snitele ! Minunate...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Foerte bune snitelele!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Foarte bun....................

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Imi plac f. tare.

    • Fara foto

      Cely , 31 august 2009

      Multumesc pentru aprecieri.valentina, mi s-a fcut o pofta nebuna de snitelele prezentate de tine.Voi face si eu dupa reteta ta.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 august 2009

      Eu adaug putina smantana in oul pt snitele, ies asa pufoase si bune :)

    • Fara foto

      dicarmencitta1957 , 30 august 2009

      Tare bine arata,sunt sigura ca sunt si gustoase,felicitari.

    • LASZLO

      LASZLO (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Bunute... Recomand sa incerci un pane cu fulgi de cartofi. Super tare e. Reteta ta este preferata sotioarei mele. Este un meniu saptamanal.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Arata foarte bine snitelele pregatite de tine si deja mi s-a facut pofta...O sa-ti scriu cum le pregatesc eu indiferent ce fel de carne folosesc... Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza bucata de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne. Separat se bat ouale cu condimentele.Fiecare bucata de carne se trece bine prin pesmet - pe ambele parti,apoi prin oul batut din nou prin pesmet si se lasa cca 20-25 de minute la rece,dupa care se prajesc in ulei incins pe ambele parti sau se coc in cuptor pentru cei care au restrictie la prajeli... Pupici...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • sare
  • piper
  • castraveti murati

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,frumoasa prezentarea draga Cely.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' )