autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU MURATURI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 2 oua, ulei pentru prajit, faina, sare, piper, castraveti murati

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Feliezi pieptul de pui, bati felile,le treci prin faina, ou batu cu putin ulei, sare,piper.Prajesti feliile de carne in ulei incins, le scoti pe prosop de hartie.Servesti calde, cu muraturi. (castraveti, gogonele, rosii sau gogosari)
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU MURATURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Osso Buco - carne cu legume

Osso Buco - carne cu legume

Bucatile de osso buco trebuiesc taiate de jur imprejur cu o foarfeca de bucatarie sau un cutit bine

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Aceasta mancare este o mancare usoara pt organism, o prepar dupa sarbatorile cu mese imbelsugate. Intro

11 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    O bunatate,frumoasa prezentarea draga Cely.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Foarte bune! În afară de sare şi piper eu le pun şi boia de ardei dulce sau iute şi le las un pic la macerat, abia apoi le trec prin făină şi ou şi le prăjesc.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Cele mai bune snitele ! Minunate...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Foerte bune snitelele!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Foarte bun....................

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Imi plac f. tare.

    • Fara foto

      Cely , 31 august 2009

      Multumesc pentru aprecieri.valentina, mi s-a fcut o pofta nebuna de snitelele prezentate de tine.Voi face si eu dupa reteta ta.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 august 2009

      Eu adaug putina smantana in oul pt snitele, ies asa pufoase si bune :)

    • Fara foto

      dicarmencitta1957 , 30 august 2009

      Tare bine arata,sunt sigura ca sunt si gustoase,felicitari.

    • LASZLO

      LASZLO (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Bunute... Recomand sa incerci un pane cu fulgi de cartofi. Super tare e. Reteta ta este preferata sotioarei mele. Este un meniu saptamanal.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Arata foarte bine snitelele pregatite de tine si deja mi s-a facut pofta...O sa-ti scriu cum le pregatesc eu indiferent ce fel de carne folosesc... Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza bucata de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne. Separat se bat ouale cu condimentele.Fiecare bucata de carne se trece bine prin pesmet - pe ambele parti,apoi prin oul batut din nou prin pesmet si se lasa cca 20-25 de minute la rece,dupa care se prajesc in ulei incins pe ambele parti sau se coc in cuptor pentru cei care au restrictie la prajeli... Pupici...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • sare
  • piper
  • castraveti murati

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,frumoasa prezentarea draga Cely.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche