autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Snitel din piept de pui si cascaval

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
un piept de pui, 100 g cascaval, 2 oua, faina de grau, sare,, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Feliez pieptul de pui, il bat pentru snitel.Asez cate o felie de carne, o felie de cascaval si una de carne.Trec prin oul batut cu sare,piper si o lingura de ulei. Prajesc in uleiul incins. Scot pe servet de hartie.Servim cu garnitura de cartofi prajiti si gogosar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Creier pane

Creier pane

Se pune creierul in apa rece ca sa iasa bine sangele si se cauta cu degetele eventualele bucatele

42 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui acru-dulce

Pui acru-dulce

Eu am pregatit aceasta mincare in wok. - Se taie pieptul de pui cuburi de 2 cm si se pune intr-o

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Foarte bun! ceva asemanator fac si eu, dar sub forma de rulouri.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    E super bun !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Multumesc mult. Da, e ca un cordon bleo, doar ca nu am mai adaugat o felie de sunca sau bacon, de aceea nu i-am spus cordon bleo

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Mmmm,mi-ai facut o pofta de nu se poate.Frumos prezentat.Nota 10 cu felicitari,ai votul meu.Este ca un fel de cordon bleu.Superba prezentarea.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Foarte gustos, mi-a o pofta!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      e foarte bun si gustos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Foarte bun....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • faina de grau
  • sare,
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun! ceva asemanator fac si eu, dar sub forma de rulouri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Szeged-Gulasch