autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel natur cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 bucati de carne de vita (a 160 g), , sare,, piper, , 1 lingurita boia, , 1 ceapa, , 40 g bacon, , 4 castraveciori murati, , 120 g ciuperci, , 2 linguri ulei, , 1 lingura unt, , concentrat de carne de vita (Knorr +apa), , putina faina, , patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se bate carnea si se cresteaza marginea de grasime ca sa nu se stranga. Se curata ceapa si se toaca marunt. Ciupercile curatate si spalate se taie felii (nu prea subtiri), la fel si castraveciorii murati. Se taie baconul fasii. Se presara peste bucatile de carne - pe ambele parti - sare, piper si boia.
Se dau snitelele, doar pe o singura parte, prin faina, se scutura bine si se prajesc - pe partea cu faina - in uleiul incins. Se intorc si pe partea cealalta, se lasa sa se rumeneasca, se scot din tigaie si se tin la cald.
Se varsa uleiul ramas in tigaie si se incinge untul, in care se prajesc, pe rand, ceapa, baconul, ciupercile si la sfarsit feliile de castravete.
Se varsa uleiul ramas in tigaie si se incinge untul, in care se prajesc, pe rand, ceapa, bacon-ul, ciupercile si la sfarsit feliile de castravete.
Se pun si snitelele in tigaie, se toarna peste ele zeama de carne, se acopera cu un capac si se dunstuiesc pana ce se inmoaie bine carnea.
Se mai gusta o data de sare si piper, se presara peste ele patrunjelul verde si se servesc cu o garnitura de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel natur cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

1.Fasolea cu bobul mare se fierbe in 2,5 dl. apa sarata, 15 minute, in vas acoperit.Se strecoara

19 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust) si uleiul de masline.In oala de presiune

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 bucati de carne de vita (a 160 g)
  • sare,
  • piper
  • 1 lingurita boia
  • 1 ceapa
  • 40 g bacon
  • 4 castraveciori murati
  • 120 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • concentrat de carne de vita (Knorr +apa)
  • putina faina
  • patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piftie de pasare