autor:

» » Mancaruri cu carne

Snitel natur cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 bucati de carne de vita (a 160 g), , sare,, piper, , 1 lingurita boia, , 1 ceapa, , 40 g bacon, , 4 castraveciori murati, , 120 g ciuperci, , 2 linguri ulei, , 1 lingura unt, , concentrat de carne de vita (Knorr +apa), , putina faina, , patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se bate carnea si se cresteaza marginea de grasime ca sa nu se stranga. Se curata ceapa si se toaca marunt. Ciupercile curatate si spalate se taie felii (nu prea subtiri), la fel si castraveciorii murati. Se taie baconul fasii. Se presara peste bucatile de carne - pe ambele parti - sare, piper si boia.
Se dau snitelele, doar pe o singura parte, prin faina, se scutura bine si se prajesc - pe partea cu faina - in uleiul incins. Se intorc si pe partea cealalta, se lasa sa se rumeneasca, se scot din tigaie si se tin la cald.
Se varsa uleiul ramas in tigaie si se incinge untul, in care se prajesc, pe rand, ceapa, baconul, ciupercile si la sfarsit feliile de castravete.
Se varsa uleiul ramas in tigaie si se incinge untul, in care se prajesc, pe rand, ceapa, bacon-ul, ciupercile si la sfarsit feliile de castravete.
Se pun si snitelele in tigaie, se toarna peste ele zeama de carne, se acopera cu un capac si se dunstuiesc pana ce se inmoaie bine carnea.
Se mai gusta o data de sare si piper, se presara peste ele patrunjelul verde si se servesc cu o garnitura de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel natur cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 bucati de carne de vita (a 160 g)
  • sare,
  • piper
  • 1 lingurita boia
  • 1 ceapa
  • 40 g bacon
  • 4 castraveciori murati
  • 120 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • concentrat de carne de vita (Knorr +apa)
  • putina faina
  • patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Aripioare cu sos picant