autor:

Doina  Varga

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitel natur din piept de pui cu legume sotate

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 1 rosie, 2 ardei grasi galben/rosu, 2 morcovi, 1 ceapa, 100 g dovlecel, 150 g ciuperci, 4-5 catei de usturoi, cateva fire de patrunjel, condimente pentru carnea de pui, 5 linguri ulei de masline, sare, piper, paprika

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

15 voturi

Mod de preparare

Se spala si se taie marunt (felii, cubulete, fasii) legumele apoi se calesc in 4 linguri de ulei de masline incepand cu morcovii si ceapa. Dupa cateva minute adaugati ardeii, apoi dovlecelul, rosia si ciupercile. Condimentati, adaugati cam 50 ml apa si lasati la foc mic sa se patrunda bine legumele.
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, apoi se taie transversal in felii de 6-7 mm grosime. Se bate carnea pe un fund de lemn, apoi se condimenteaza cu piper, paprika si condimente pentru pui, dar nu se pune sare. Se unge apoi cu mana cu putin ulei de masline.
Se pune la incins un gratar teflonat sau tigaie antiaderenta si se pun bucatile de piept de pui cateva minute pe fiecare parte, pentru ca se face foarte repede, e foarte fraged si gustos.
Adaugati putin patrunjel peste legume si asezati-le pe platou langa snitelul natur. Garnisiti cu verdeata, felii de ardei rosu si catei de usturoi taiati pe lung.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel natur din piept de pui cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu banane si orez cubana

Pui cu banane si orez cubana

Orezul cubana: Orezul se fierbe in apa rece, pana scade toata apa, impreuna cu concentratul de pui.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piureul gata facut se amesteca cu putin cimbru si sare daca mai este necesar. In vasul uns cu unt

6 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Noi am ornat pieptul de pui natur doar cu felii de dovlecei la grill,pt ca nu prea se mananca la noi legumele soté! A iesit foarte gustos !

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • Fara foto

    Tea , 03 martie 2010

    Bun,bun

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    O mancare delicioasa!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      totul ft bun si sanatos,iar legumele sunt super bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Imi place foarte mult pieptul de pui preparat astfel,este gustos si sanatos...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Multumesc mult pentru aprecieri.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Arata foarte bine si apetisant.Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Super prezentarea,nota 10 cu felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      O bunatate...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Multumesc mult de aprecieri. Ce ma bucur ca merge si filmarea !!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Super reteta, super prezentarea

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

129 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Doina Varga (Chef de cuisine)

Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de marar