autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Snitel pane copt cu legume la wok

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2013

Ingrediente
ptr 5 persoane, 1kg de file de pasare sau piept de pasare taiat fasii groase, 2-3 oua, pesmet, sare, piper, putin ulei de masline, , ptr legume, 2 morcovi curatati si taiati bastoane, 2 ardei grasi taiati felii subtiri, 1 pumn de pastaii verzi congelata, 1 conserva de porumb stiulete baby-tanar, 1 lingura sos de soya, putin piper,papprica rosie,usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la faza grill cu cuptor cine are asa o posibilitate iar la cuptoarele simple aprindem numai partea de sus-temperatura 200 de grade.

Tapetam o tava de cuptor cu pergament pe care il ungem cu putin ulei.

Snitele le batem putin nu trebuie sa fie prea subtiri.Batem ouale bine si dam la gust cu sare si piper,deasemeni snitele le condimentam putin,imprastiem pesmetul pe un platou.Inmuiem snitele bine in ou si le tavalim in pesmet sa fie complet acoperite si le asezam pe tava cu pergament uns in ulei.Ungem snitele cu o perie inmuiata in ulei foarte usor si le da-m la cuptor 10-15 minute pana sant usor rumenite le intoarcem pe partea cealalta le ungem cu putin ulei si le coacem 5-10 minute nu trebuie mai mult sa nu se usuce.Snitele sunt fragede si gustoase ca si cum le-am fi prajit.



Legumele - incalzim wokul cu 2 linguri ulei de masline si adaugam legumele treptat de la cele mai tari la cele mai moi, le prajim 2-3 minute, adaugam sosul de soya, condimentam si le amestecam inca un minut doua pe foc si le servim alaturi de snitele.

O portie gustoasa si sanatoasa minunata si ptr copii si legumele se pot combina dupa dorinta si gusturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel pane copt cu legume la wok" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma

18 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smanatana si mascarpone

Piept de pui cu smanatana si mascarpone

Pieptul de pui se dezoseaza si apoi se taie bucati.Punem uleiul într-o tigaie si când acesta s-a

6 voturi    6 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • ptr 5 persoane
  • 1kg de file de pasare sau piept de pasare taiat fasii groase
  • 2-3 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline
  • ptr legume
  • 2 morcovi curatati si taiati bastoane
  • 2 ardei grasi taiati felii subtiri
  • 1 pumn de pastaii verzi congelata
  • 1 conserva de porumb stiulete baby-tanar
  • 1 lingura sos de soya
  • putin piper,papprica rosie,usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui invelit in foietaj cu sos de mustar