autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Snitel pane copt cu legume la wok

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2013

Ingrediente
ptr 5 persoane, 1kg de file de pasare sau piept de pasare taiat fasii groase, 2-3 oua, pesmet, sare, piper, putin ulei de masline, , ptr legume, 2 morcovi curatati si taiati bastoane, 2 ardei grasi taiati felii subtiri, 1 pumn de pastaii verzi congelata, 1 conserva de porumb stiulete baby-tanar, 1 lingura sos de soya, putin piper,papprica rosie,usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la faza grill cu cuptor cine are asa o posibilitate iar la cuptoarele simple aprindem numai partea de sus-temperatura 200 de grade.

Tapetam o tava de cuptor cu pergament pe care il ungem cu putin ulei.

Snitele le batem putin nu trebuie sa fie prea subtiri.Batem ouale bine si dam la gust cu sare si piper,deasemeni snitele le condimentam putin,imprastiem pesmetul pe un platou.Inmuiem snitele bine in ou si le tavalim in pesmet sa fie complet acoperite si le asezam pe tava cu pergament uns in ulei.Ungem snitele cu o perie inmuiata in ulei foarte usor si le da-m la cuptor 10-15 minute pana sant usor rumenite le intoarcem pe partea cealalta le ungem cu putin ulei si le coacem 5-10 minute nu trebuie mai mult sa nu se usuce.Snitele sunt fragede si gustoase ca si cum le-am fi prajit.



Legumele - incalzim wokul cu 2 linguri ulei de masline si adaugam legumele treptat de la cele mai tari la cele mai moi, le prajim 2-3 minute, adaugam sosul de soya, condimentam si le amestecam inca un minut doua pe foc si le servim alaturi de snitele.

O portie gustoasa si sanatoasa minunata si ptr copii si legumele se pot combina dupa dorinta si gusturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel pane copt cu legume la wok" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chilli con carne

Chilli con carne

Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu carnea tocata pana cand aceasta are culoarea maronie.

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Ciolan afumat fiert in bere

Ciolan afumat fiert in bere

Intr-o oala cu apa fierbinte oparim 40-50 minute ciolanul. Aruncam prima apa in care a fiert ciolanul

5 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • ptr 5 persoane
  • 1kg de file de pasare sau piept de pasare taiat fasii groase
  • 2-3 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline
  • ptr legume
  • 2 morcovi curatati si taiati bastoane
  • 2 ardei grasi taiati felii subtiri
  • 1 pumn de pastaii verzi congelata
  • 1 conserva de porumb stiulete baby-tanar
  • 1 lingura sos de soya
  • putin piper,papprica rosie,usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu ghimbir