autor:

Fara foto

» » Fripturi

Snitel picant - betisoare

Autor: elga50 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elga50 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 august 2009

Ingrediente
- 1 piept de pui sau orice fel de carne pentru snitel, - 2 oua, - pesmet, - boia iute (dupa gust), - 1/2 lingurita praf de legume - baza pentru mancare, - praf de usturoi (dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara carnea ca pentru snitel, se bate si se taie fasiute late de 1 cm. Se aseaza intr-un castron, se sareaza si se pudreaza cu boia, se amesteca bine ca sa fie cuprinse toate fasiutele si se lasa de-o parte.
Se bat ouale cu praful de legume si praful de usturoi, se rastoarna peste carne si se amesteca bine.
In castron se presara treptat pesmet si se tot amesteca cu fasiutele pana sunt cuprinse toate.
Se incinge uleiul si se pun fasiutele una cate una, fara a se ingramadi in tigaie. Se rostogolesc in tigaie de pe-o parte pe alta pana se auresc.
Nu uitati sa puneti deasupra tigaii acel capac de sita care va scuteste de multe necazuri de curatat ...dupa.
Se servesc cu orice garnitura va place, daca mai apuca sa fie intregi si nevatamate pana la dejun....:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel picant - betisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitel din piept de pui

Snitel din piept de pui

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie feliute subtiri, se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza

3 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 piept de pui sau orice fel de carne pentru snitel
  • - 2 oua
  • - pesmet
  • - boia iute (dupa gust)
  • - 1/2 lingurita praf de legume - baza pentru mancare
  • - praf de usturoi (dupa gust)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Scrumbie umpluta cu verdeturi