Se prepara carnea ca pentru snitel, se bate si se taie fasiute late de 1 cm. Se aseaza intr-un castron, se sareaza si se pudreaza cu boia, se amesteca bine ca sa fie cuprinse toate fasiutele si se lasa de-o parte.
Se bat ouale cu praful de legume si praful de usturoi, se rastoarna peste carne si se amesteca bine.
In castron se presara treptat pesmet si se tot amesteca cu fasiutele pana sunt cuprinse toate.
Se incinge uleiul si se pun fasiutele una cate una, fara a se ingramadi in tigaie. Se rostogolesc in tigaie de pe-o parte pe alta pana se auresc.
Nu uitati sa puneti deasupra tigaii acel capac de sita care va scuteste de multe necazuri de curatat ...dupa.
Se servesc cu orice garnitura va place, daca mai apuca sa fie intregi si nevatamate pana la dejun....:)
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii