autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Snitel picant cu ciuperci la cuptor

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
400 g ciuperci champignons din conserva,, 1 ceapa mare,, 600 g cotlet de porc fara os,, 200 g smantana,, 1 lingurita si jumatate de sos de chili,, 100 g cascaval ras,, sare, cayenne(rosu), patrunjel tocat pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se pun intr-un ciur si se lasa sa se stoarca.Ceapa se curata si se toaca marunt.Cotletul se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm.(ca niste taietei lati).Ciupercile,ceapa si cotletul se amesteca si se pun in forma care urmeaza sa fie data la cuptor.

Smantana se bate cu telul adaugandu-se sare,piperul cayenne si chili.Sosul obtinut se pune peste amestecul din forma presaranduse deasupra cascavalul ras.

Se da la cuptorul incins si se lasa la foc tare aproximativ o ora.

Dupa ce sa copt,se scoate din cuptor si se presara patrunjelul tocat.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel picant cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta cu carne, la tigaie

Placinta cu carne, la tigaie

Pentru aluat: Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert. Intre timp, cat avem cartofii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Parjoale ca la mama acasa

Parjoale ca la mama acasa

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin

4 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g ciuperci champignons din conserva,
  • 1 ceapa mare,
  • 600 g cotlet de porc fara os,
  • 200 g smantana,
  • 1 lingurita si jumatate de sos de chili,
  • 100 g cascaval ras,
  • sare, cayenne(rosu)
  • patrunjel tocat pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati