Snitel picant cu ciuperci la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci champignons din conserva,
  • 1 ceapa mare,
  • 600 g cotlet de porc fara os,
  • 200 g smantana,
  • 1 lingurita si jumatate de sos de chili,
  • 100 g cascaval ras,
  • sare,piper cayenne(rosu)
  • patrunjel tocat pentru ornat

Mod de preparare

Ciupercile se pun intr-un ciur si se lasa sa se stoarca.Ceapa se curata si se toaca marunt.Cotletul se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm.(ca niste taietei lati).Ciupercile,ceapa si cotletul se amesteca si se pun in forma care urmeaza sa fie data la cuptor.

Smantana se bate cu telul adaugandu-se sare,piperul cayenne si chili.Sosul obtinut se pune peste amestecul din forma presaranduse deasupra cascavalul ras.

Se da la cuptorul incins si se lasa la foc tare aproximativ o ora.

Dupa ce sa copt,se scoate din cuptor si se presara patrunjelul tocat.Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise