autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Snitel picant cu ciuperci la cuptor

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
400 g ciuperci champignons din conserva,, 1 ceapa mare,, 600 g cotlet de porc fara os,, 200 g smantana,, 1 lingurita si jumatate de sos de chili,, 100 g cascaval ras,, sare,piper cayenne(rosu), patrunjel tocat pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se pun intr-un ciur si se lasa sa se stoarca.Ceapa se curata si se toaca marunt.Cotletul se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm.(ca niste taietei lati).Ciupercile,ceapa si cotletul se amesteca si se pun in forma care urmeaza sa fie data la cuptor.

Smantana se bate cu telul adaugandu-se sare,piperul cayenne si chili.Sosul obtinut se pune peste amestecul din forma presaranduse deasupra cascavalul ras.

Se da la cuptorul incins si se lasa la foc tare aproximativ o ora.

Dupa ce sa copt,se scoate din cuptor si se presara patrunjelul tocat.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel picant cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g ciuperci champignons din conserva,
  • 1 ceapa mare,
  • 600 g cotlet de porc fara os,
  • 200 g smantana,
  • 1 lingurita si jumatate de sos de chili,
  • 100 g cascaval ras,
  • sare,piper cayenne(rosu)
  • patrunjel tocat pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Osso bucco milanez