autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Snitel picant cu ciuperci la cuptor

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
400 g ciuperci champignons din conserva,, 1 ceapa mare,, 600 g cotlet de porc fara os,, 200 g smantana,, 1 lingurita si jumatate de sos de chili,, 100 g cascaval ras,, sare, cayenne(rosu), patrunjel tocat pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se pun intr-un ciur si se lasa sa se stoarca.Ceapa se curata si se toaca marunt.Cotletul se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm.(ca niste taietei lati).Ciupercile,ceapa si cotletul se amesteca si se pun in forma care urmeaza sa fie data la cuptor.

Smantana se bate cu telul adaugandu-se sare,piperul cayenne si chili.Sosul obtinut se pune peste amestecul din forma presaranduse deasupra cascavalul ras.

Se da la cuptorul incins si se lasa la foc tare aproximativ o ora.

Dupa ce sa copt,se scoate din cuptor si se presara patrunjelul tocat.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel picant cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui dulce cu susan

Piept de pui dulce cu susan

Amestecam intr-un bol toate ingredientele mai putin semintele de susan. Pieptul de pui il taiem

6 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pipote si inimioare de curcan rasol

Pipote si inimioare de curcan rasol

Pipotele si inimioarele se spala ,se curata de eventuale pielite si se pun la fiert . Dupa ce se

9 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g ciuperci champignons din conserva,
  • 1 ceapa mare,
  • 600 g cotlet de porc fara os,
  • 200 g smantana,
  • 1 lingurita si jumatate de sos de chili,
  • 100 g cascaval ras,
  • sare, cayenne(rosu)
  • patrunjel tocat pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui in sos de arahide cu legume