autor:

I. Mircescu

» » Mancaruri cu carne

Snitel prahovean

Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
snitel porc/pui, 2 oua, sare, piper, faina, 1 cutie ciuperci, 1-2 cepe, 3 linguri pasta rosii, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Carnea se bate, se sareaza/pipereaza, se trece prin faina si oua( condimentate, in care se adauga faina ) si se prajesc la foc potrivit in ulei incins.
Ceapa se taie solzi mai mari si se pune la calit cu ciupercile in 2-3 linguri ulei de masline. Se sareaza/pipereaza dupa gust si se lasa sa se caleasca bine. Cand sunt facute ciupercile se adauga pasta de rosii si 1 vf de lingurita de zahar. Se mai lasa la foc mic 5 min.
Se servesc calde cu garnitura de cartofi prajiti si salata de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel prahovean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor

Spalam pulpa de porc, o asezam pe niste servetele si o stergem de apa. Intr-un bol amestecam sare,

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu masline , in stil italian

Pui cu masline , in stil italian

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline

9 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2012

    Am facu snitel dar cu ciuperci si dovlecei la gratar !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

    calorii.. cam multe!... dar e mancarea cea mai buna!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Apetisant..........

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Adevarat dezmatz

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Cam mult si ciuperci si cartofi prajiti, dar de gustos e gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de I. Mircescu
Orez aromat

Orez aromat

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline.

7 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Prajitura racoroasa cu mere

Prajitura racoroasa cu mere

Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste

34 voturi    16 comentarii
1h
Budinci
Placinta deosebita

Placinta deosebita

Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca. Foaia

20 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facu snitel dar cu ciuperci si dovlecei la gratar !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mic dejun pentru campioni PUI KIEV