Reteta postata pe: 13 martie 2012
Ingrediente
1 punga soia snitel, delicat gust gaina, faina, drojdie, ulei sau untura ptr ptajit
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierb snitele intr-un litru apa cu o lingura delicat,dupa ce sau fiert le lasam la racit si le stoarcem de apa.
La urma facem un alutat din faina apa calda si drojdie,o lasam la crescut la loc cald,dupa ce a crescut aluatul intindem o foaie mai subtire si incepem sa impartim aluatul in cate bucati se snitel avem, la urma le impaturim in aluat,intre timp punem uleiul sau untura la incins, cand sunt gata snitelele le punem la prajit, le lasam la prajit cat sa fie ele rumenie nu arse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel soia in aluat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta
37 voturi
17 comentarii
2h 30 min
Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie)
Se lucreaza doar cu furculita,
114 voturi
35 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate