autor:

mogoanta daniela

» » Aluaturi si Foietaje

Snitel soia in aluat

Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2012

Ingrediente
1 punga soia snitel, delicat gust gaina, faina, drojdie, ulei sau untura ptr ptajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb snitele intr-un litru apa cu o lingura delicat,dupa ce sau fiert le lasam la racit si le stoarcem de apa.

La urma facem un alutat din faina apa calda si drojdie,o lasam la crescut la loc cald,dupa ce a crescut aluatul intindem o foaie mai subtire si incepem sa impartim aluatul in cate bucati se snitel avem, la urma le impaturim in aluat,intre timp punem uleiul sau untura la incins, cand sunt gata snitelele le punem la prajit, le lasam la prajit cat sa fie ele rumenie nu arse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel soia in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga soia snitel
  • delicat gust gaina
  • faina
  • drojdie
  • ulei sau untura ptr ptajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Painici pufoase cu cascaval si rosmarin