autor:

mogoanta daniela

» » Aluaturi si Foietaje

Snitel soia in aluat

Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2012

Ingrediente
1 punga soia snitel, delicat gust gaina, faina, drojdie, ulei sau untura ptr ptajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb snitele intr-un litru apa cu o lingura delicat,dupa ce sau fiert le lasam la racit si le stoarcem de apa.

La urma facem un alutat din faina apa calda si drojdie,o lasam la crescut la loc cald,dupa ce a crescut aluatul intindem o foaie mai subtire si incepem sa impartim aluatul in cate bucati se snitel avem, la urma le impaturim in aluat,intre timp punem uleiul sau untura la incins, cand sunt gata snitelele le punem la prajit, le lasam la prajit cat sa fie ele rumenie nu arse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel soia in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu mac, susan si chimen

Saleuri cu mac, susan si chimen

Se lasa la dezghet foietajul la temperatura camerei. Apoi se ia foaia si se taie in dreptunghiuri.

4 voturi    4 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle de casa

Chifle de casa

1. Cernem faina intr-un castron,in mijloc adaugam drojdia topita in 100ml lapte caldut. 2. Amestecam

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga soia snitel
  • delicat gust gaina
  • faina
  • drojdie
  • ulei sau untura ptr ptajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita