autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Snitel tirolez

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
4 snitele de porc., sare, piper proaspat macinat., 1 catel de usturoi., 50 g unt topit., 1 cubulet de supa concentrat., 100 g smantana (15% grasime)., 1 lingura faina sau amidon alimentar., 5 sau 6 capere., coaja de la o jumatate de lamaie taiata subtire.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Snitelele se bat usor, se sareaza si se pipereaza. Se zdrobeste usturoiul si se asaza pe carne. Aceasta se prajeste in unt. Se toarna supa(facem un pic de supa dintr-un cubulet de supa concentrat) si se caleste carnea putin.Dupa aproximativ 30 de minute, se scot snitelele si se pastreaza la cald, in folie de aluminiu. Faina sau amidonul alimentar se amesteca cu smantana si se face un sos mai pastos.Se adauga fasii subtiri de coaja de lamaie si capere tocate si se calesc foarte putin.Astfel se vor servi snitelele tiroleze cu acest sos si lamaie taiata foarte subtire.Se poate adauga si o garnitura de cartofi piure sau paste cu sos de ketcup cu parmezan ras pe deasupra.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel tirolez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se toaca prin sita mare carnea de porc si se amesteca cu ceapa, orezul, condimentele, dupa care umplem

1 vot    1 comentariu
3h 50 min
Mancaruri cu carne
Clatite brasovene cu ficatei de pui

Clatite brasovene cu ficatei de pui

Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca marunt. Ceapa

11 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Papa bun.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Cred ca este tare gustos.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Cred ca ste un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 snitele de porc.
  • sare
  • piper proaspat macinat.
  • 1 catel de usturoi.
  • 50 g unt topit.
  • 1 cubulet de supa concentrat.
  • 100 g smantana (15% grasime).
  • 1 lingura faina sau amidon alimentar.
  • 5 sau 6 capere.
  • coaja de la o jumatate de lamaie taiata subtire.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

zana b. (Chef de cuisine)

Papa bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Pui in aspic