autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Snitel tirolez

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
4 snitele de porc., sare, piper proaspat macinat., 1 catel de usturoi., 50 g unt topit., 1 cubulet de supa concentrat., 100 g smantana (15% grasime)., 1 lingura faina sau amidon alimentar., 5 sau 6 capere., coaja de la o jumatate de lamaie taiata subtire.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Snitelele se bat usor, se sareaza si se pipereaza. Se zdrobeste usturoiul si se asaza pe carne. Aceasta se prajeste in unt. Se toarna supa(facem un pic de supa dintr-un cubulet de supa concentrat) si se caleste carnea putin.Dupa aproximativ 30 de minute, se scot snitelele si se pastreaza la cald, in folie de aluminiu. Faina sau amidonul alimentar se amesteca cu smantana si se face un sos mai pastos.Se adauga fasii subtiri de coaja de lamaie si capere tocate si se calesc foarte putin.Astfel se vor servi snitelele tiroleze cu acest sos si lamaie taiata foarte subtire.Se poate adauga si o garnitura de cartofi piure sau paste cu sos de ketcup cu parmezan ras pe deasupra.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel tirolez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Papa bun.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Cred ca este tare gustos.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Cred ca ste un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 snitele de porc.
  • sare
  • piper proaspat macinat.
  • 1 catel de usturoi.
  • 50 g unt topit.
  • 1 cubulet de supa concentrat.
  • 100 g smantana (15% grasime).
  • 1 lingura faina sau amidon alimentar.
  • 5 sau 6 capere.
  • coaja de la o jumatate de lamaie taiata subtire.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

zana b. (Chef de cuisine)

Papa bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Frigărui de porc și ciuperci cu orez prăjit