autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Snitel tirolez

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
4 snitele de porc., sare, piper proaspat macinat., 1 catel de usturoi., 50 g unt topit., 1 cubulet de supa concentrat., 100 g smantana (15% grasime)., 1 lingura faina sau amidon alimentar., 5 sau 6 capere., coaja de la o jumatate de lamaie taiata subtire.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Snitelele se bat usor, se sareaza si se pipereaza. Se zdrobeste usturoiul si se asaza pe carne. Aceasta se prajeste in unt. Se toarna supa(facem un pic de supa dintr-un cubulet de supa concentrat) si se caleste carnea putin.Dupa aproximativ 30 de minute, se scot snitelele si se pastreaza la cald, in folie de aluminiu. Faina sau amidonul alimentar se amesteca cu smantana si se face un sos mai pastos.Se adauga fasii subtiri de coaja de lamaie si capere tocate si se calesc foarte putin.Astfel se vor servi snitelele tiroleze cu acest sos si lamaie taiata foarte subtire.Se poate adauga si o garnitura de cartofi piure sau paste cu sos de ketcup cu parmezan ras pe deasupra.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel tirolez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri pe gratar

Rulouri pe gratar

Carnea se bate ca pentru snitele si se codimenteaza dupa gust, cascavalul se da pe razatoare si apoi

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Aripioare in aluat crocant

Aripioare in aluat crocant

Saram si piperam aripile,apoi le lasam la frigider circa o jumatate de ora.Batem ouale,adaugam faina,un

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Papa bun.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Cred ca este tare gustos.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Cred ca ste un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 snitele de porc.
  • sare
  • piper proaspat macinat.
  • 1 catel de usturoi.
  • 50 g unt topit.
  • 1 cubulet de supa concentrat.
  • 100 g smantana (15% grasime).
  • 1 lingura faina sau amidon alimentar.
  • 5 sau 6 capere.
  • coaja de la o jumatate de lamaie taiata subtire.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

zana b. (Chef de cuisine)

Papa bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chiftelute marinate cu taitei de orez