autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Ingrediente
-2 piepti mari de pui dezosati, -sare, -piper, -cartofi, -broccoli, -unt, -smantana, -usturoi, -2 lingurite de Secretul gustului cu 10 legume, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 3h

11 voturi

Mod de preparare

Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa , se taie in felii de snitele se pudreaza cu sare si piper si se bat usor cu ciocanelul de snitele. Se trec apoi prin faina, ou batut si pesmet pana se termina toate. Cand ne apucam de prajit le mai dam odata prin ou si le punem in tigaie. Cand s-au prajit le scoatem pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul si le punem intr-un castron. Cat timp se face tura urmatoare uleiul de la tura precedenta s-a absorbit. Facem tot asa pana le terminam. Nu uitati sa le dati prin ou ca sa nu iasa uscate. Ne apucam de piure. Curatam cati cartofi avem nevoie si ii taiem cubulete. Curatam usturoi cativa catei (6-7) si ii taiem feliute peste cartofi, punem ulei si 2 lingurite de secretul gustului, dupa care punem apa si-i punem la fiert 15-20 min. Intr-o cratita punem aceeasi cantitate de broccoli cat si cartofii, o opariti 5 minute, o strecurati si o puneti la fiert pana se inmoaie cotorasul.Cand sunt fierte toate se scurg de apa, se paseaza bine, se amesteca cu unt si cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Arata bine,iar piureul de cartofi cu broccoli este foarte delicios.....

  • maria mihalache , 12 martie 2010

    Bun,bun.............

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h

11 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti mari de pui dezosati
  • -sare
  • -piper
  • -cartofi
  • -broccoli
  • -unt
  • -smantana
  • -usturoi
  • -2 lingurite de Secretul gustului cu 10 legume
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

14 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

16 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sosuri

mac myra (Chef de cuisine)

Arata bine,iar piureul de cartofi cu broccoli este foarte delicios.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura ca la Focsani