autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Ingrediente
-2 piepti mari de pui dezosati, -sare, -piper, -cartofi, -broccoli, -unt, -smantana, -usturoi, -2 lingurite de Secretul gustului cu 10 legume, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 3h

9 voturi

Mod de preparare

Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa , se taie in felii de snitele se pudreaza cu sare si piper si se bat usor cu ciocanelul de snitele. Se trec apoi prin faina, ou batut si pesmet pana se termina toate. Cand ne apucam de prajit le mai dam odata prin ou si le punem in tigaie. Cand s-au prajit le scoatem pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul si le punem intr-un castron. Cat timp se face tura urmatoare uleiul de la tura precedenta s-a absorbit. Facem tot asa pana le terminam. Nu uitati sa le dati prin ou ca sa nu iasa uscate. Ne apucam de piure. Curatam cati cartofi avem nevoie si ii taiem cubulete. Curatam usturoi cativa catei (6-7) si ii taiem feliute peste cartofi, punem ulei si 2 lingurite de secretul gustului, dupa care punem apa si-i punem la fiert 15-20 min. Intr-o cratita punem aceeasi cantitate de broccoli cat si cartofii, o opariti 5 minute, o strecurati si o puneti la fiert pana se inmoaie cotorasul.Cand sunt fierte toate se scurg de apa, se paseaza bine, se amesteca cu unt si cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

-se taie vinete in coaja (pe lung, fara sa se desparta in doua) -se prajesc in ulei la un foc puternic

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Arata bine,iar piureul de cartofi cu broccoli este foarte delicios.....

  • Fara foto

    maria mihalache , 12 martie 2010

    Bun,bun.............

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h

9 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti mari de pui dezosati
  • -sare
  • -piper
  • -cartofi
  • -broccoli
  • -unt
  • -smantana
  • -usturoi
  • -2 lingurite de Secretul gustului cu 10 legume
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

mac myra (Chef de cuisine)

Arata bine,iar piureul de cartofi cu broccoli este foarte delicios.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
CHIFTELE CLASICE