Se ia pieptul de gaina,se spala,se zvanta bine ,se dezoseaza si se taie fasii ca betisoarele pe lungime.
Separat se bat ouale cu sare ,piper,cimbru si mac . Fiecare snitel “betisor” se trece prin faina,apoi prin oul amestecat cu mac,prin pesmet,dupa care se tin cca 15 - 20 de minute la rece.
“Betisoarele” noastre se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins sau se aseaza intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline si se vor coace in cuptorul incins in prealabil cu 5-10 minute inainte.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Cele prajite cand sunt gata rumenite pe ambele se scot pe un servetel pentru a scapa de surplusul de grasime.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii