se taie cartofi in leli subtiri royunde, apoi separat se pun ouale si se bat se amesteca cu sarea delikatul patrunjelul si mararul. Se ia cate o felie de cartof se da prin oul fatut apoi prin faina si apoi iar prin oul batut si se pune in tigaie la prajit(se procedeaza la fel si cu celelalte felii de cartofi).Dupa ce s-au prajit se pun pe farfurie impreuna cu cateva masline si o rasie taiata in patru.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii