se taie cartofi in leli subtiri royunde, apoi separat se pun ouale si se bat se amesteca cu sarea delikatul patrunjelul si mararul. Se ia cate o felie de cartof se da prin oul fatut apoi prin faina si apoi iar prin oul batut si se pune in tigaie la prajit(se procedeaza la fel si cu celelalte felii de cartofi).Dupa ce s-au prajit se pun pe farfurie impreuna cu cateva masline si o rasie taiata in patru.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii