Se portioneaza pieptul de pui, se bate carnea, se sareaza si se condimenteaza cu un amestec picant de condimente pentru pui din comert, plus curry si piper.
Separat se bat 4 oua cu 2 linguri de faina, si sare. Se adauga 2-3 linguri de apa.
Fulgii de porumb se sfarima in punga, pentru a adera mai bine la snitele.
Bucatile de carne se dau prin faina, apoi prin oua si apoi prin fulgii de porumb. Eu fac toate snitelele odata, si le las sa stea putin astfel incit fulgii sa se inmoaie putin. Le prajesc in ulei incins.
Se pot servi cu orice garnitura alaturi.
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii