Curatam cartofii ii taiem in patru sau cum dorim,adaugam 2 linguri de ulei de masline si unt din loc, in loc,sare,piper proapat macinat si boia de ardei dulce. Se pun intr-un vas de yenna, se amesteca bine si pe care il vom baga la cuptor cu capac, la foc mediu.Amestecam in ei cam dupa 50 de minute si apoi luam capacul pentru a se face putin crocanti si pentru a prinde o culoare aurie si ii vom mai lasa la foc mic inca 30 de minute. Spalam pieptul de pui si apoi il stergem cu un prosop de hartie.Pieptul se da mai intai prin pesmet,apoi prin ou si iar prin pesmet.Dupa ce le-am pregatit pe toate, incepem sa le prajim,eu personal le intorc de pe o parte pe cealalta parte foarte des, ca sa nu se innegreasca de la uleiul incins.Acest fel de mancare merge cu un pahar de vin alb.Vreau sa mentionez ca nu mi-au iesit cartofii la cuptor la fel ca cei de la Alba-Iulia,ceva le-a lipsit,dar au fost si ai mei foarte gustosi.Pofta buna !!!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii