Snitelele se sareaza si se bat, apoi se dau prin faina.
Ceapa se curata, se taie pestisori si se caleste in ulei pana devine sticloasa.
Se adauga o lingurita de boia, pasta de rosii si usturoiul si se mai calesc 2-3 minute.
Se pun snitelele si se lasa sa se caleasca 5-6 minute.
Se adauga apa cat sa acopere snitelele, se potriveste de sare si piper si se fierb in cratita de fiert sub presiune 35 de minute.
Se drege cu smantana si se adauga patrunjelul verde.
Se servesc cu garnitura de piureu de cartofi sau orez fiert.
Le-am servit cu muraturi , salata de rucola si salata de laptuci cu ceapa verde si rosii.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii