autor:

Mihaela11

» » Mancaruri cu carne

Snitele cu ceapa si usturoi

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iulie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, -1 kg snitele de vita, -3 cepe mari, -8 catei de usturoi, -1 lingurita de boia dulce de ardei, -4 linguri ulei de porumb, -3 linguri pasta de rosii, -5 linguri de faina, -1 lingurita condiment macinat pentru carne :all spice,scortisoara,ghimbir,nucsoara,chimin,cardamom,lamaie uscata,piper alb, -1 cutie de smantana Nestle( 170 grame), -1 lingura de patrunjel verde tocat marunt, -sare dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Snitelele se sareaza si se bat, apoi se dau prin faina.
Ceapa se curata, se taie pestisori si se caleste in ulei pana devine sticloasa.
Se adauga o lingurita de boia, pasta de rosii si usturoiul si se mai calesc 2-3 minute.
Se pun snitelele si se lasa sa se caleasca 5-6 minute.
Se adauga apa cat sa acopere snitelele, se potriveste de sare si piper si se fierb in cratita de fiert sub presiune 35 de minute.
Se drege cu smantana si se adauga patrunjelul verde.
Se servesc cu garnitura de piureu de cartofi sau orez fiert.
Le-am servit cu muraturi , salata de rucola si salata de laptuci cu ceapa verde si rosii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi piure (specific arabesc)

Musaca de cartofi piure (specific arabesc)

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se zdrobesc, se amesteca, apoi, cu cca. 2 linguri ulei

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    Super bun!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    E minunata reteta asta,Mihaela! Un nou mod,de a gati snitelele. Acum,mi-am amintit:mama face asa ceva,dar nu pune boia,pasta de rosii,usturoi. Reteta asta,o voi incerca,sigur.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    O bunatate.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

      Miha arata nemaipomenit de bine !Imi place mult. Fac si eu ceva asemanator dar nu am incercat cu smantana....inca !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Mihaela, ce ai pregãtit aici e artã!!!aromã si prezentare de nota 20!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Foarte interesanta reteta si bine prezentata...ma asteptam sa vad obisnuitele snitele cu ou si faina,dar am gasit ceva divers ,ceea ce ma bucura foarte mult...ca se mai poate schimba cate ceva!!!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      O minunatie...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Cred ca au iesit tare bune.Imi place ca te" joci"cu condimentele.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Arata grozav si cred ca este si tare gustoasa!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Merita incercata !

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Cred ca este foarte buna. Nu am folosit smantana pana acum la aceasta combinatie: boia de ardei, pasta de rosii. Merita sa o incerc pentru ca imi place cum arata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 kg snitele de vita
  • -3 cepe mari
  • -8 catei de usturoi
  • -1 lingurita de boia dulce de ardei
  • -4 linguri ulei de porumb
  • -3 linguri pasta de rosii
  • -5 linguri de faina
  • -1 lingurita condiment macinat pentru carne :all spice,scortisoara,ghimbir,nucsoara,chimin,cardamom,lamaie uscata,piper alb
  • -1 cutie de smantana Nestle( 170 grame)
  • -1 lingura de patrunjel verde tocat marunt
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Super bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
ardei umpluti cu ciolan
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania