Snitelele se sareaza si se bat, apoi se dau prin faina.
Ceapa se curata, se taie pestisori si se caleste in ulei pana devine sticloasa.
Se adauga o lingurita de boia, pasta de rosii si usturoiul si se mai calesc 2-3 minute.
Se pun snitelele si se lasa sa se caleasca 5-6 minute.
Se adauga apa cat sa acopere snitelele, se potriveste de sare si piper si se fierb in cratita de fiert sub presiune 35 de minute.
Se drege cu smantana si se adauga patrunjelul verde.
Se servesc cu garnitura de piureu de cartofi sau orez fiert.
Le-am servit cu muraturi , salata de rucola si salata de laptuci cu ceapa verde si rosii.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii