In apa clocotita cu sare pui la fiert snitelele cu soia pentru 30 minute. Separat, fierbi mazarea si cand este gata o lasi sa se scurga, apoi o treci prin masina de tocat sau o pasezi si o freci cu untul topit si laptele cald. Dupa ce au fiert snitelele, le lasi sa se scurga bine de apa, le treci prin faina, ou si pesmet si le prajesti in ulei incins
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii