autor:

Simona

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

“Snitele” de ciuperci champignon

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 februarie 2013

Ingrediente
450 gr ciuperci, 2 oua, 100 gr faina, 100 gr pesmet, 2 linguri lapte, ½ lingurita mirodenii pt friptura, sare piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

20 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza o parte din codita si se spala. Ouale batute se amesteca cu laptele, mirodeniile ,putina sare si piper. Ciupercile se taie in doua pe lungimea coditei. Se pregatesc 3 castronele mai adanci cu faina, ouale condimentate si pesmet. Ajutandu-ne de o furculita infipta in jumatatile de ciuperci, se trec pe rand prin faina , oua si pesmet si se prajesc la foc mediu-mic pana se rumenesc. Se pot servi cu salata rucola cum am facut eu, sau cu un sos tzaziki. Sunt delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "“Snitele” de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea

20 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul

15 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 02 februarie 2015

    tocmai mă gândeam ce să fac cu niște ciuperci rămase dela altă rețetă așa că am să încerc și eu această rețetă

  • Fara foto

    Netcu Adelina , 14 ianuarie 2015

    E buna ideea ca tin loc de carne.

  • Fara foto

    Dusan Popovici , 23 octombrie 2014

    buuun

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 februarie 2013

      Tare bune trebuie sa fie !!! Arata minunat si mie imi plac ciupercile oricum......

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013

      Imi plac ciupercile, sant grozave preparate sub orice forma. Snitele-le tale sant tare apetisante ! ****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Prajitura cu crema si fructe

Prajitura cu crema si fructe

Amesteci margarina sau untul moale cu ouale intregi si zaharul cu mixerul, pui vanilie coaja de lamaie

7 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Salata orientala cu somon afumat

Salata orientala cu somon afumat

Cartofii spalati bine se fierb in apa cu sare 20 de minute de cand incepe sa clocoteasca apa. Somonul

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste
Gogosi pufoase cu smantana

Gogosi pufoase cu smantana

450 gr faina se pun in castron ,se face un gol in mijloc si se pune drojdia faramitata si putin zahar,

37 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Sidy (Chef de cuisine)

Tare bune trebuie sa fie !!! Arata minunat si mie imi plac ciupercile oricum......

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Placinta de cartofi si carne