Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza o parte din codita si se spala. Ouale batute se amesteca cu laptele, mirodeniile ,putina sare si piper. Ciupercile se taie in doua pe lungimea coditei. Se pregatesc 3 castronele mai adanci cu faina, ouale condimentate si pesmet. Ajutandu-ne de o furculita infipta in jumatatile de ciuperci, se trec pe rand prin faina , oua si pesmet si se prajesc la foc mediu-mic pana se rumenesc. Se pot servi cu salata rucola cum am facut eu, sau cu un sos tzaziki. Sunt delicioase!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii