Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza o parte din codita si se spala. Ouale batute se amesteca cu laptele, mirodeniile ,putina sare si piper. Ciupercile se taie in doua pe lungimea coditei. Se pregatesc 3 castronele mai adanci cu faina, ouale condimentate si pesmet. Ajutandu-ne de o furculita infipta in jumatatile de ciuperci, se trec pe rand prin faina , oua si pesmet si se prajesc la foc mediu-mic pana se rumenesc. Se pot servi cu salata rucola cum am facut eu, sau cu un sos tzaziki. Sunt delicioase!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii