autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitele de pasare cu Tsatsiki si rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g rosii, , 500 g branza grasa de vaci, , 1 catel de usturoi, , sare, , piper, , 1 legatura de busuioc, , 4 fileuri de pui sau curcan (a 150 g), , 1 lingura ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca cu branza de vaci si usturoiul presat, se sareaza, se pipereaza si pe urma se incorporeaza busuiocul spalat, zvantat si taiat marunt.
Se spala fileurile de pui, se sterg, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in uleiul incins, cate 3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu Tsatsiki (amestecul de branza) si - eventual - cu o garnitura de cartofi fierti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pasare cu Tsatsiki si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale cu cartofi picanti

Parjoale cu cartofi picanti

Se toaca spata de porc, se adauga cele doua oua, painea care a fost inmuiata in apa, apoi bine stoarsa

10 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa.

19 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g rosii
  • 500 g branza grasa de vaci
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de busuioc
  • 4 fileuri de pui sau curcan (a 150 g)
  • 1 lingura ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Sarmale in foi de varza