autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitele de pasare cu Tsatsiki si rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g rosii, , 500 g branza grasa de vaci, , 1 catel de usturoi, , sare, , piper, , 1 legatura de busuioc, , 4 fileuri de pui sau curcan (a 150 g), , 1 lingura ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca cu branza de vaci si usturoiul presat, se sareaza, se pipereaza si pe urma se incorporeaza busuiocul spalat, zvantat si taiat marunt.
Se spala fileurile de pui, se sterg, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in uleiul incins, cate 3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu Tsatsiki (amestecul de branza) si - eventual - cu o garnitura de cartofi fierti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pasare cu Tsatsiki si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet in sos de hrean

Cotlet in sos de hrean

Cartofi: Se taie rondele si se aseaza intr-o tava de iena unsa cu unt si condimentam cu sare si

13 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se curata de piele, dupa care se taie coditele, sa obtineti doar palaria pentru

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g rosii
  • 500 g branza grasa de vaci
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de busuioc
  • 4 fileuri de pui sau curcan (a 150 g)
  • 1 lingura ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute albe cu sos alb