Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca cu branza de vaci si usturoiul presat, se sareaza, se pipereaza si pe urma se incorporeaza busuiocul spalat, zvantat si taiat marunt.
Se spala fileurile de pui, se sterg, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in uleiul incins, cate 3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu Tsatsiki (amestecul de branza) si - eventual - cu o garnitura de cartofi fierti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii