Snitele de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g piept pui
  • -10g faina
  • -5g sare
  • -5g mustar
  • -5g delicat
  • -1 ou

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se transeaza. Se face un sos bechamel din ou, faina, mustar si delikat. Se trece carnea prin faina apoi prin bechamel si se prajeste in ulei incins timp de 2 min. Se scoate pe un servet sau sita pentru a se scurge surplusul de grasime si se servesta cald alaturi de garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise