autor:

motosca mariana

» » Fripturi

Snitele de pui

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
-200g piept pui, -10g faina, -5g sare, -5g mustar, -5g delicat, -1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se transeaza. Se face un sos bechamel din ou, faina, mustar si delikat. Se trece carnea prin faina apoi prin bechamel si se prajeste in ulei incins timp de 2 min. Se scoate pe un servet sau sita pentru a se scurge surplusul de grasime si se servesta cald alaturi de garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET

SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri

45 voturi    21 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -200g piept pui
  • -10g faina
  • -5g sare
  • -5g mustar
  • -5g delicat
  • -1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci