autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Snitele de pui

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
• 1 piept de pui, • 3 linguri de faina, • 2 oua, • sare, piper, • ulei

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri.
2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtire.
3.Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bat cele 2 oua.
4.Se iau pe rand feliile de carne peste care se presara sare si piper (dupa gust) si se dau prin: faina si oul batut.
5.Intr-o tigaie se pune ulei la incins, la foc mediu, cand uleiul este incins se pun şniţelele la prajit pana capata o culoare aurie-maronie.
6.Dupa ce am prajit snitelele, le pun pe hartie de bucatarie sa mai absoarba din ulei.
7.Se servesc calde sau reci, cu diferite garnituri: cartofi natur sau pai, mazare ...etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele de pui cu susan

Snitele de pui cu susan

Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat bine şi se condimentează cu sare, piper

1 vot    1 comentariu
40 min
Fripturi
Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui

Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui

Crochetele din cartofi le pregatim astfel: curatam cartofi de coaja,ai spalam,taiem cubulete si punem

20 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

  • • 1 piept de pui
  • • 3 linguri de faina
  • • 2 oua
  • sare
  • piper
  • • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Spaghete Carbonara

Spaghete Carbonara

Se bat ouale şi smantana, impreuna cu un varf de cutit de sare. Se incalzeste uleiul si se adauga

18 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Toba in stomac de porc