Pieptul de pui se feliaza in mai multe bucati , se bate cu ciocanul de snitele , peste fiecare felie se presara sare si piper.Separat se face un sos din 2 oua batute, 2 linguri faina si putina apa (de consistenta smantanii),boia si curry. Intr-o tigaie se incinge bine uleiul si dupa ce fiecare felie de snitel a fost trecuta prin sos se aseaza in uleiul fierbinte la prajit pe foc mic.
Pentru piureul de orez se pun la calit pentru 5 minute ceapa ,ardeiul si morcovul, adaugandu-se orezul dupa ce a fost spalat in apa rece.Se pun 500 ml apa si se lasa sa fiarba la foc acoperit.Dupa ce toate s-au fiert se pun condimentele, se sareaza dupa gust si se da totul prin blender obtinandu-se astfel o pasta.
Se serveste cald alaturi de snitele de pui si muratura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii