Pieptul de pui se feliaza in mai multe bucati , se bate cu ciocanul de snitele , peste fiecare felie se presara sare si piper.Separat se face un sos din 2 oua batute, 2 linguri faina si putina apa (de consistenta smantanii),boia si curry. Intr-o tigaie se incinge bine uleiul si dupa ce fiecare felie de snitel a fost trecuta prin sos se aseaza in uleiul fierbinte la prajit pe foc mic.
Pentru piureul de orez se pun la calit pentru 5 minute ceapa ,ardeiul si morcovul, adaugandu-se orezul dupa ce a fost spalat in apa rece.Se pun 500 ml apa si se lasa sa fiarba la foc acoperit.Dupa ce toate s-au fiert se pun condimentele, se sareaza dupa gust si se da totul prin blender obtinandu-se astfel o pasta.
Se serveste cald alaturi de snitele de pui si muratura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii