autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Snitele de pui

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 martie 2010

Ingrediente
50 gr unt, piept de pui filé, 2 oua, 20 gr faina, 40 gr pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

65 voturi

Mod de preparare

Eliminam grasimea de la fileurile de piept de pui.Intr-o tigaie ,punem untul la topit la foc mic.Intre timp batem cele 2 oua cu un praf de sare.Punem faina intr-o farfurie adanca si presaram un pic de sare deasupra.In alta farfurie punem pesmetul .Eu nu am obiceiul sa sarez carnea de pui pt ca mi s-a intamplat sa se separe aluatul de carne si am crezut ca poate fi aceasta cauza.Ramane la aprecierea d-voastra daca sa sarati carnea sau nu.Dam fileurile de piept de pui prin faina,scuturam bine de surplus,apoi il dam prin oul batut,scurgem bine,si in final prin pesmet.Procedam la fel ca celelalte ingrediente,scurgem bine de surplusul de pesmet si asezam carnea in tigaia cu untul topit.Ridicam un pic focul ,si cand s-a prajit pe o parte intoarcem.Scadem din nou focul si asteptam sa se rumeneasca si cealalta parte.Scoatem carnea pe o farfurie cu servetel absorbant si continuam cu restul pieptului de pui.Daca este necesar mai adaugati unt.Se servesc atat reci cat si fierbinti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Snitele din aripioare de pui

Snitele din aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert in apa cu sare pentru 30-40 min, apoi le-am scos pe un platou sa se scurga

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Criss_Criss R

    Criss_Criss R (Maestru bucatar) , 03 august 2012

    am vrut sa votez maximul de stelute dar fara sa vreau am apasat doar pe una.scz

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    i-mi plac mult!

  • licu pop , 31 martie 2010

    Arata foarte bine si miroase grozav

    • Adina , 31 martie 2010

      Tare bune sant snitelele astea din piept de pui! Arata foarte bine!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

65 voturi

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • piept de pui filé
  • 2 oua
  • 20 gr faina
  • 40 gr pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Criss_Criss R (Maestru bucatar)

am vrut sa votez maximul de stelute dar fara sa vreau am apasat doar pe una.scz

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce