autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Snitele de pui

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 martie 2010

Ingrediente
50 gr unt, piept de pui filé, 2 oua, 20 gr faina, 40 gr pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

64 voturi

Mod de preparare

Eliminam grasimea de la fileurile de piept de pui.Intr-o tigaie ,punem untul la topit la foc mic.Intre timp batem cele 2 oua cu un praf de sare.Punem faina intr-o farfurie adanca si presaram un pic de sare deasupra.In alta farfurie punem pesmetul .Eu nu am obiceiul sa sarez carnea de pui pt ca mi s-a intamplat sa se separe aluatul de carne si am crezut ca poate fi aceasta cauza.Ramane la aprecierea d-voastra daca sa sarati carnea sau nu.Dam fileurile de piept de pui prin faina,scuturam bine de surplus,apoi il dam prin oul batut,scurgem bine,si in final prin pesmet.Procedam la fel ca celelalte ingrediente,scurgem bine de surplusul de pesmet si asezam carnea in tigaia cu untul topit.Ridicam un pic focul ,si cand s-a prajit pe o parte intoarcem.Scadem din nou focul si asteptam sa se rumeneasca si cealalta parte.Scoatem carnea pe o farfurie cu servetel absorbant si continuam cu restul pieptului de pui.Daca este necesar mai adaugati unt.Se servesc atat reci cat si fierbinti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele de pui crocante

Snitele de pui crocante

Se curata usturoiul si se toaca marunt.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline,ghimbirul,curry,usturoiul,vinul

8 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Snitele de pui

Snitele de pui

Dezosati pieptul de pui si apoi taiati felii subtiri si le bateti un pic cu ciocanelul.Apoi le dati

3 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Criss_Criss R

    Criss_Criss R (Maestru bucatar) , 03 august 2012

    am vrut sa votez maximul de stelute dar fara sa vreau am apasat doar pe una.scz

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    i-mi plac mult!

  • Fara foto

    licu pop , 31 martie 2010

    Arata foarte bine si miroase grozav

    • Fara foto

      Adina , 31 martie 2010

      Tare bune sant snitelele astea din piept de pui! Arata foarte bine!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

64 voturi

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • piept de pui filé
  • 2 oua
  • 20 gr faina
  • 40 gr pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Criss_Criss R (Maestru bucatar)

am vrut sa votez maximul de stelute dar fara sa vreau am apasat doar pe una.scz

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tortillas umplute cu piept de pui picant