autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Snitele de pui

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 martie 2010

Ingrediente
50 gr unt, piept de pui filé, 2 oua, 20 gr faina, 40 gr pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

62 voturi

Mod de preparare

Eliminam grasimea de la fileurile de piept de pui.Intr-o tigaie ,punem untul la topit la foc mic.Intre timp batem cele 2 oua cu un praf de sare.Punem faina intr-o farfurie adanca si presaram un pic de sare deasupra.In alta farfurie punem pesmetul .Eu nu am obiceiul sa sarez carnea de pui pt ca mi s-a intamplat sa se separe aluatul de carne si am crezut ca poate fi aceasta cauza.Ramane la aprecierea d-voastra daca sa sarati carnea sau nu.Dam fileurile de piept de pui prin faina,scuturam bine de surplus,apoi il dam prin oul batut,scurgem bine,si in final prin pesmet.Procedam la fel ca celelalte ingrediente,scurgem bine de surplusul de pesmet si asezam carnea in tigaia cu untul topit.Ridicam un pic focul ,si cand s-a prajit pe o parte intoarcem.Scadem din nou focul si asteptam sa se rumeneasca si cealalta parte.Scoatem carnea pe o farfurie cu servetel absorbant si continuam cu restul pieptului de pui.Daca este necesar mai adaugati unt.Se servesc atat reci cat si fierbinti.Pofta buna!
Eliminam grasimea de la fileurile de piept de pui.Intr-o tigaie ,punem untul la topit la foc mic.Intre timp batem cele 2 oua cu un praf de sare.Punem
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Snitele de pui

Snitele de pui

Dezosati pieptul de pui si apoi taiati felii subtiri si le bateti un pic cu ciocanelul.Apoi le dati

3 voturi    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Criss_Criss R

    Criss_Criss R (Maestru bucatar) , 03 august 2012

    am vrut sa votez maximul de stelute dar fara sa vreau am apasat doar pe una.scz

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    i-mi plac mult!

  • Fara foto

    licu pop , 31 martie 2010

    Arata foarte bine si miroase grozav

    • Fara foto

      Adina , 31 martie 2010

      Tare bune sant snitelele astea din piept de pui! Arata foarte bine!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

62 voturi

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • piept de pui filé
  • 2 oua
  • 20 gr faina
  • 40 gr pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
GAZPACHO

GAZPACHO

Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si

13 voturi    13 comentarii
15 min
Aperitive
Drob de carne cu oua fierte

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Tarta de caise cu caramel

Tarta de caise cu caramel

Amestecam cele 5 oua cu zaharul si le batem bine pana devin spumoase. Adaugam treptat uleiul si coaja

13 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

Criss_Criss R (Maestru bucatar)

am vrut sa votez maximul de stelute dar fara sa vreau am apasat doar pe una.scz

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca Tochitura moldoveneasca

Carnea si slaninuta le-am taiat bucatele si le-am pus la prajit intr-un ceaun de tuci. Am calit-o putin pe ambele parti pana s-a inalbit

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu carne
Mancare cu pipote de pui Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne